Overweeg je om loopbaanbegeleiding te volgen, maar heb je nog een hoop vragen? Dat begrijpen we! Daarom leren we jou en je situatie graag kennen om zo op je vragen te kunnen antwoorden. Het concept van Coffee & Coach is simpel: zet je comfortabel met een kop koffie of thee in de zetel en stel ons al je vragen tijdens een gezellig telefoontje of een online Zoom-gesprek. Ook kunnen we de natuur in trekken om elkaar al wandelend beter te leren kennen. Vergeet dan zeker je thermos koffie of thee niet.

Coffee & Coach, wa's dat?

Coffee & Coach is een laagdrempelige eerste stap richting loopbaanbegeleiding. Tijdens een vrijblijvend gesprek met een van onze jobcoaches leer je Dialogisch beter kennen, kan je ons je huidige situatie uitleggen en mag je ons alle vragen over loopbaanbegeleiding stellen die in je opkomen. Samen bekijken we of jobcoaching iets voor jou is en hoe we het traject verderzetten.

Vraag een Coffee & Coach-gesprek aan

Een vrijblijvend telefoongesprek aanvragen? Vul het formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op. Zet de koffie al maar klaar!

  Voornaam *

  Achternaam *

  E-mailadres *

  Telefoonnummer *

  Met welke coach wil je een afspraak maken? *

  Hoe wil je kennismaken? *

  Hoe wil je dat we je contacteren voor het Coffee & Coach-gesprek? *

  Heb je recht op loopbaancheques? *

  * Verplichte velden

  Gelieve onderstaande code in te voeren alvorens op "Verzenden" te klikken.
  captcha

  Je gegevens worden veilig en met respect voor je privacy door ons verwerkt en worden enkel bijgehouden om je te contacteren op basis van je vraag. Meer info kan je hier terugvinden.