Welkom! Ik ben Anje.

Vanuit mijn jarenlange ervaring in technische en wetenschappelijke omgevingen begeleid ik je graag in je zoektocht naar de job die je nog meer voldoening geeft. Meer nog, ik geef je ook handvaten hoe je daadwerkelijk aan die job kan geraken!

 

 

 

https://www.dialogisch.be/wp-content/uploads/2018/07/Anje_300_NEW-300x300.png

Mijn achtergrond:
Als arbeidssociologe met een extra master binnen personeelsmanagement, ben ik nu bijna 20 jaar geleden de HR wereld binnen gestapt. Al gauw werd duidelijk dat recruitment en talent management mijn stokpaardjes werden, aangezien je in deze rollen heel nauw kan samenwerken met de medewerkers, alsook de vertaalslag naar de business en haar noden kan maken. Deze ervaring deel ik graag met ingenieurs en wetenschappers die op zoek zijn naar een nieuwe wending in hun huidige job of die wel eens over het muurtje willen kijken.

Ik krijg energie van:
Jou als technisch of wetenschappelijk geschoolde medewerker of zelfstandige uit je comforzone te halen.  Ik help je hierbij de nodige leiderschaps- of softskills te laten ontdekken en deze breder in te zetten in je huidige job of bij een nieuwe professionele uitdaging.

Mijn specialisatie binnen loopbaanbegeleiding:
Ik leg me graag toe op hoog geschoolde technisch wetenschappelijke profielen zoals industrieel en burgerlijk ingenieurs, masters (chemie, (elektro) mechanica, materiaalkunde,…) PhD’s en Post Doc’s.

Vanuit mijn professionele achtergrond heb ik voornamelijk gewerkt met mensen die al enige jaren op de arbeidsmarkt actief zijn. Maar ook jonge pas afgestudeerden help ik graag verder bij hun zoektocht naar een job die hen de nodige uitdagingen biedt. Ik heb steeds in internationale omgevingen gewerkt dus mensen met een internationale/Engelstalige achtergrond kunnen eveneens bij me terecht.

Mijn motto als coach:“Choose a job you love and you will never have to work a day in your life.” 

Leuk om te weten:
Ik ben gepassioneerd door Italië en door alles wat Italië culinair te bieden heeft. Een compleet andere cultuur die me eveneens uitermate boeit is de Japanse.

Contacteer mij: info@dialogisch.be, en vermeld "Anje" in het onderwerp.