Welkom! Ik ben Christian.

Ik geloof in het oneindige potentieel dat in ieder mens aanwezig is en zie het als mijn missie om dit potentieel vrij te maken zodat mensen de beste versie van zichzelf kunnen zijn.

 

 

 

https://www.dialogisch.be/wp-content/uploads/2019/06/Christian_300_NEW-300x300.jpg

Mijn achtergrond:
Ik heb in mijn leven heel wat verschillende invullingen gehad van mijn professionele leven, zowel als arbeider, bediende en zelfstandige. Ik was zelfs vier jaar beroepsmilitair. Ik doorliep verschillende niveaus in organisaties, van puur operationeel tot manager.  In kleine tot zeer grote organisaties, nationaal en internationaal, privé en publieke sector.  Ook is burn-out mij niet onbekend. Dit alles geeft mij een uniek zicht op de arbeidsmarkt en wat je gelukkig (of niet) maakt in je professionele leven.

Ik krijg energie van:
Mensen inzichten geven die hun leven veranderen.  De sprankel in mensen hun ogen zien als ze opnieuw hun ware ik ontdekken en terug vertrouwen krijgen in de toekomst.  Mensen op een positieve manier confronteren met zichzelf.

Mijn specialisatie binnen loopbaanbegeleiding:
Bij mij kan iedereen terecht.  Ik hou ervan om met allerlei soorten mensen te werken.  Jong, oud, werknemer of zelfstandige, allemaal welkom. Ik werk voornamelijk online via Skype of Zoom. Mijn ervaring is dat dit een heel laagdrempelige manier is om aan de slag te gaan met loopbaanbegeleiding met ontzettend sterke resultaten en inzichten tot gevolg.

Vanuit mijn eigen levenservaring kan ik mensen naast het zuivere loopbaan vraagstuk ook begeleiden in vragen rond ondernemerschap en werk-leven balans.

Mijn motto als coach: “Be what you are. This is the first step towards becoming better than you are”

Veel mensen zijn niet echt trouw aan zichzelf en doen sommige dingen ‘omdat het hoort’.  Hoe zou het zijn als je echt luistert naar je hart en keuzes maakt die je toelaten helemaal jezelf te zijn?

Leuk om te weten:

Ik ben een echte kennis veelvraat.  Ik zal nooit stoppen met bijleren.  Vooral in persoonlijke ontwikkeling kan ik niet genoeg krijgen van alle mooie boeken, seminars, opleidingen, workshops … die er zijn.

Wat ik leer pas ik ook toe op mezelf en in mijn coaching met als doel mensen zo snel mogelijk resultaten te laten bereiken en een transformatie in zichzelf en hun denken te laten ervaren.

Contacteer mij: info@dialogisch.be, en vermeld "Christian" in het onderwerp