Welkom! Ik ben Cindy.

Mijn motto is: Zelfkennis is het begin van alle wijsheid, coaching het vervolg. Vanuit mijn ervaring in de bedrijfswereld en juridische sector, begeleid ik je graag in je loopbaanvragen. Resultaatgericht en altijd met de nodige humor en warmte.

https://www.dialogisch.be/wp-content/uploads/2018/06/Cindy_300-300x300.jpg

Mijn achtergrond:
Mijn achtergrond ligt in het juridische en binnen KMO´s. Vanuit mijn licentiaat in de Rechten begon ik mijn carrière als advocaat gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Later maakte ik de overstap naar HR Consultancy, waarbij ik een 100-tal KMO’s heb bijgestaand in het uittekenen en invoeren van hun personeelsbeleid. Intussen behaalde ik ook mijn erkenning als coach bij de International Coaching Federation. De afgelopen vijf jaar werk ik hoofdzakelijk als HR Director voor een internationaal advocatenkantoor, daarnaast specialiseerde ik me verder in loopbaan- en stresscoaching.

Ik krijg energie van:
Mensen, teams  en organisaties laten groeien:  het bestaande potentieel aan de oppervlakte brengen en obstakels helpen uit de weg ruimen zodat de juiste energie vrijkomt om resultaten te behalen.

Mijn specialisatie binnen loopbaanbegeleiding:
(hoog)opgeleide mensen helpen om (opnieuw) de drive  te vinden met hun talenten aan de slag te gaan.

Mensen die gebukt gaan onder een verkeerde balans tussen belasting enerzijds en draagkracht anderzijds, helpen om tijdig een evenwicht te (her)vinden voor de stressklachten onomkeerbaar worden.

Mijn motto (als coach): zelfkennis is het begin van alle wijsheid, coaching het vervolg.

Overige:
Ik hanteer een resultaatsgerichte aanpak, durf te confronteren maar altijd met de nodige humor en warmte.

Contacteer mij: info@dialogisch.be, en vermeld "Cindy" in het onderwerp.