Welkom! Ik ben Laurens.

Ik gids professionals die voor een persoonlijke of zakelijke uitdaging staan en op zoek zijn naar ontwikkeling en verdieping.

Samen bekijken we jouw situatie en zoeken we naar manieren om op een andere manier te kijken naar je ervaringen en los te komen van je automatische reacties.

Bij mij stap je niet buiten met boekenwijsheid, maar met concrete acties om verandering toe te passen in jouw dagelijkse realiteit.

https://www.dialogisch.be/wp-content/uploads/2020/02/Laurens_300_NEW-300x300.jpg

Mijn achtergrond:
Het begeleiden van leveranciers, klanten en collega’s vormt het grondthema binnen mijn loopbaan. De afgelopen 25 jaar deed ik ervaring op in diverse operationele en managementfuncties in diverse sectoren. Dit bracht mij stap voor stap dichter bij mijn passie. Alle talententesten bevestigden wat ik diep vanbinnen altijd al wist: anderen helpen en verdieping brengen, is wat ik het beste kan.

Ik heb een hele weg afgelegd om voor mezelf te kiezen en om mijn zekerheden op te geven. Maar ik wist dat deze wending in mijn eigen loopbaan helemaal bij mij paste, mét een goed gevulde rugzak aan levenservaring.

Ik krijg energie van:
De natuur heeft mij mijn hele leven aangetrokken. Ik heb jarenlang in de houtsector gewerkt en ik blijf mijn wandelmaatjes tijdens mijn vele boswandelingen boeien (of vervelen, afhankelijk van het perspectief) met mijn kennis over het bos en de bomen.

Mijn specialisatie binnen loopbaanbegeleiding:
Door mijn bedaarde, geïnteresseerde houding en hartelijke bejegening, bewerkstellig ik een sterke verstandhouding en verbinding. Ik nodig je uit om stil te staan bij wie je bent, en ga samen met jou op zoek naar jouw energiegevers, talenten en waarden. Ik ga uit van de positieve kracht van mensen om hun eigen leven in handen te nemen. Ik geniet er dan ook van je te zien groeien en te veranderen in de richting die jij jezelf toewenst.

Mijn motto (als coach):
“The problem is not the problem. The problem is your attitude about the problem” ― Captain Jack Sparrow

Overig :
Mindfulness kwam 8 jaar geleden op mijn pad en dankzij een boeiend leertraject met Dr. Edel Maex sindsdien, mag ik mijzelf ervaringsdeskundige noemen. Ik zet dan ook regelmatig mindfulness-technieken in tijdens het coachingstraject.

Contacteer me:
Laurens Van Thillo
+32 498 12 95 12
coach@laurensvanthillo.be
www.laurensvanthillo.be
Connecteer met me via LinkedIn