Welkom! Ik ben Lieselot.

Ik geloof dat mensen hun eigen weg moeten banen, hun eigen wijzerzin moeten volgen. Dat gaat op voor alle aspecten in het leven, maar zeker ook voor een job. Al te vaak kiezen mensen voor een baan gebaseerd op wat anderen zeggen dat bij hen past, of op basis van een diploma, of op basis van ‘wat hoort' ... Wanneer je durft te luisteren naar wat je zelf echt wil, werk je echter met meer zin en met meer zingeving. Het maakt dat je wijzer in het leven staat.

https://www.dialogisch.be/wp-content/uploads/2020/06/Lieselot_300_NEW-300x300-1-300x300.jpg

Mijn achtergrond:
Ik genoot de opleiding Master in Toegepaste Economische Wetenschappen, optie Personeel en Organisatie. Ik wist op mijn 18 jaar dat ze “iets wilde doen met de mens en organisatie”, deze studie sloot daar perfect bij aan.

Ik startte mijn carrière in 2007 binnen de rekruteringssector. Zeven jaar werkte ik als rekruterings- en selectieconsultant bij Hudson. Samen met mijn gezin verhuisde ik in 2014 naar Londen, waarbij ik besliste om mijn loopbaan een andere wending te geven, richting training en coaching. Ik maakte gedurende 4 jaar deel uit van het Learning en Development departement bij Allegis Group International – tevens een rekruteringsorganisatie – als senior trainer en coach. In al die tijd heb ik een ruime ervaring en expertise opgebouwd van de arbeidsmarkt gecombineerd met het (h)erkennen en ontwikkelen van talenten van mensen.

Sinds 2018 werk ik als freelance loopbaancoach in de regio Kortrijk vanuit Wevelgem en Kortrijk.

Ik krijg energie van:
Oprechte gesprekken, van wanneer mensen een “aha-ervaring” hebben tijdens coaching gesprekken, van wandelingen in de natuur, van lopen, van wroeten in de aarde.

Mijn specialisatie binnen loopbaanbegeleiding:
Typisch aan mij is dat ik de vertaalslag van de interne wijzerzin, het intern kompas naar concrete handvaten maak. Dit laat zich zien in het actieplan met verschillende pistes die dikwijls voort komt als resultaat uit de coaching.

Mijn motto (als coach):
‘Loopbaan. Mag het af en toe ook eens een wandel-pad zijn? Zonder haast.’

Overig :

  • Moestuinier
  • Beeldjesmaker
  • Ik speel graag met taal
  • Mama
  • Ex-mantelzorger
  • In mijn jonge jaren: feestpraeses

Contacteer me:
Lieselot Nollet
+32 489 22 15 01
 lieselot@wijzer-zin.be
www.wijzer-zin.be
Connecteer met me via LinkedIn