Welkom! Ik ben Nancy.

Diep vanbinnen weten we allemaal wie we zijn en wat we echt belangrijk vinden. Als coach toon ik je die weg naar binnen zodat je van daaruit je carrière kan vormgeven en werk kan doen dat je echt blij én succesvol maakt.

https://www.dialogisch.be/wp-content/uploads/2018/06/Nancy_300-300x300.jpg

Mijn achtergrond:
Ik heb een stevige achtergrond als recruiter voornamelijk binnen de digitale en technologische sector.

Mijn drijfveer is altijd geweest om mensen gelukkig te maken met een job die bij hen past. Reeds als recruiter aan het begin van mijn carrière keek ik, naast de gevraagde competenties, al vaak naar het nog niet altijd zichtbare potentieel van elke kandidaat.

Zelf ben ik altijd (on)bewust en met vallen en opstaan op zoek gegaan naar werk dat helemaal bij me paste en waarin ik alles van mezelf zou kwijt kunnen.

Vandaag de dag heb ik dat gevonden in de combinatie recruitment en coaching.

Coaching is een vak en kwaliteit draag ik hoog in het vaandel. Daarom blijf ik mezelf steeds bijscholen om iedereen zo goed mogelijk te kunnen verder helpen op hun pad.

Wat me uiteindelijk typeert, is een sensitieve doch pragmatische aanpak, steeds op maat van de coachee.

Ik richt me in het bijzonder tot intra- en entrepreneurs die meer van zichzelf in de wereld willen zetten. Die gezien willen worden om wie ze zijn en wat ze allemaal kunnen. Pioniers die voelen dat het anders moet en geloven dat het ook anders kan. Mensen die het systeem durven overstijgen en willen meebouwen aan een betere, duurzame (professionele) wereld.

Ik krijg energie van:
Het werken met en voor mensen rond bewustwording, persoonlijke groei en het ontwikkelen van vaardigheden om te bereiken wat men wil.

Mijn specialisatie binnen loopbaanbegeleiding:

  • persoonlijk leiderschap
  • succesvol ondernemen vandaag
  • ontdekken en voluit leven wie je bent (ook voorbij het eventuele label)
  • preventie burn-/bore-out
  • re-integratie na langdurige afwezigheid
  • work-life balance
  • hoogsensitiviteit
  • zelfvertrouwen ontwikkelen
  • perfectionisme
  • omgaan met lastige emoties op het werk

Mijn motto als coach:
"Do you survive or thrive? Let us thrive! Let us run towards the next adventure! Let us be the kind of person that runs to life, like children running in search of Easter eggs: full of wonder.” — Jason Alexander Wauters – Founder & Teacher of EDEN – Escuela Del Equilibrio Natural

Overig:
Methodes die ik inzet, zijn de KernTalenten analyse van Danielle Krekels, het inspirerend coachen van Jef Clément en bewustwording en jezelf ontwikkelen aan de hand van ‘The art of horsemanship’ of ‘dansen met paarden’ volgens de scholing van EDEN, Escuela Del Equilibrio Natural.

Contacteer me:
Nancy Van Heurck
+32 478 44 75 25
nancy@workingskills.be
www.workingskills.be
Connecteer met me via LinkedIn