Welkom! Ik ben Valerie.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit de buurt van Aarschot. Loop je vast in jouw job, ben je op zoek naar een betere balans tussen werk en privé of wil je weten welke job er nog bij jou zou passen?
Samen gaan we op zoek naar een antwoord op jouw loopbaanvragen. In mijn rugzak zit alvast een brede HR kennis, doelgerichte coachingskills en heel wat mensenkennis.  

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Stress- en burn-out coaching (ook ter preventie)

Als coach is het mijn missie om mensen terug in hun kracht te zetten.  Wanneer je terug in jouw kracht staat, weet je wie je bent en waar je voor staat, dan begint alles te stromen en komen antwoorden vanzelf.  Je kan bij mij terecht voor loopbaanvragen, behandeling of preventie van een burn-out, stressklachten, fysieke, mentale  en emotionele ongemakken.
Izumi is de Japanse vertaling van mijn familienaam, Fonteyn.  Izumi betekent water, fontein of bron.  Dat is ook wat ik vanuit mijn praktijk wil brengen: een bron van energie, kracht en inspiratie.

Zij volgde al jobcoaching in Aarschot

Mijn professionele achtergrond

Na mijn bachelor in Bedrijfskunde, optie Marketing, kwam ik in de HR wereld terecht. Ik werkte in de uitzendsector en in verschillende grote ondernemingen, steeds stond werving en selectie centraal in mijn functie.
Na een burn-out in 2009 heb ik de keuze gemaakt me om te scholen.  Ik volgde een 3-jarige shiatsu opleiding en startte mijn praktijk Izumi op.  De afgelopen jaren verdiepte ik me meer in coaching.  Ik volgde een algemene coachopleiding bij Centrum Gea in Gent. Nadien ging ik “back to my roots” met een opleiding tot loopbaancoach.
Als burn-out ervaringsdeskundige, schreef ik een eindwerk hoe shiatsu kan ingezet worden bij burn-out. Daarnaast volgde ik ook een gecertificeerde opleiding tot stress- en burn-out coach om mijn cliënten nog beter door hun burn-out te begeleiden.
Ik blijf mijn kennis van coaching en shiatsu steeds verder uitbreiden om jou op de best mogelijke manier te ondersteunen en terug in jouw kracht te zetten.

Leer me beter kennen

Het verre Oosten heeft altijd een aantrekkingskracht op mij gehad.  Ik begon al vrij vroeg in mijn jeugd boeken over boeddhisme te lezen.  Mindfulness, meditatie, origami, Japans penseelschilderen en ook karate behoren allemaal tot mijn interesses.
Azië is het continent waar ik bij uitstek mijn vakanties doorbreng. De rust, de natuur, de eeuwige glimlach en de gastvrijheid maken dat ik me er ondertussen thuis voel.  Vooral Thailand heeft een speciaal plekje in mijn hart aangezien mijn jongste dochter uit dat prachtige land werd geadopteerd.

Anderen omschrijven mij als iemand die altijd lacht, een open persoon, iemand die klaar staat voor anderen en toegankelijk is waardoor moeilijke thema’s vaak snel aan de oppervlakte komen.
Mijn motto is een Japanse spreuk die ik een enkele jaren geleden op mijn arm liet tatoeëren als eeuwige reminder: “Nana korobi, ya oki” en betekent “Val 7 keer, sta 8 keer recht”.  Dus geef niet op, sta recht en begin opnieuw. Ik ben er om je te ondersteunen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Aarschot met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk