Jobcoach Martine van Dialogisch

Welkom! Ik ben Martine.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Baasrode. Als jobcoach ben ik ervan overtuigd dat we allemaal het potentieel hebben om sturing te krijgen over onszelf en de weg in te slaan naar wat we werkelijk verlangen.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Stress- en burn-out coaching

Ik hou ervan om mensen in contact te brengen met hun verlangens, hun kwaliteiten en hun doel. Als mensen het contact hiermee kwijt zijn, ontstaat er vaak spanning, stress en lusteloosheid. Op het moment dat mensen hier zicht op krijgen, komt er vaak een enorme levenslust en gedrevenheid boven waardoor ze zelf meer aan het stuur gaan zitten van hun leven en loopbaan.

Geert volgde al jobcoaching in Baasrode

Mijn professionele achtergrond

De rode draad in mijn werkervaring is vooral het detecteren van menselijk kapitaal en mensen aansporen om hun potentieel vorm te geven op de werkvloer. Door mijn ervaring als HR consultant en als leidinggevende heb ik zelf aan de lijve ondervonden hoeveel impact een leidinggevende heeft op zijn team en op de motivatie van elk teamlid. Ik ben ervan overtuigd dat hier vaak de sleutel ligt in het ervaren van meer werkplezier en verbinding met collega’s onderling.

Ik volgde de Meesterschapsopleiding inspirerend coachen en het ‘Train the trainer’-traject bij Jef Clement. Met die laatste werkte ik enkele jaren intensief samen door hem te assisteren in zijn trainingen.

Leer me beter kennen

Ik krijg energie van:

  • Een gesprek met diepgang en echt contact
  • Het zien en voelen van enthousiasme en speelsheid
  • Delen met elkaar wat ons werkelijk bezighoudt en bekommerd
  • Mensen zien stralen
  • Dansen

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Baasrode met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk