Jobcoach Marianne van Dialogisch

Welkom! Ik ben Marianne.

Ik werk als VDAB-loopbaancoach in de regio rond Brasschaat. Ik ben al 20 jaar gefascineerd door de puzzel ‘mens en werk’. Ik ben ervan overtuigd dat mensen met meer goesting naar hun werk gaan, wanneer ze hun talenten in een voor hen passende context kunnen inzetten.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Loopbaanbegeleiding |  Teamcoaching | Veerkracht in organisaties | Brainspotting | Stress- en burn-out coaching

Bij mij kan je terecht met vragen die horen bij elke fase van je levens- en loopbaanlijn: van je start op de arbeidsmarkt tot het afronden van je professionele loopbaan en alle transities die daartussen kunnen zitten. Denk maar aan de opvolging van je eigen zaak, het legenestsyndroom, een dertigersdillema, een midlife crisis. Samen gaan we op zoek naar mogelijkheden, met de focus op kwaliteiten en kracht. We kijken wat jou motiveert en wat mogelijks in de weg zit om jouw doelen te bereiken. Zo bewandelen we samen jouw loopbaanpad.

Stress-en burn-out-thema’s volg ik al jaren, ook vanuit de wetenschap. Daarom begeleid ik graag mensen terug naar veerkracht en goesting, ook in de context van zorgzame re-integratie na ziekte. Als gecertifieerd Brainspot-therapeut zet ik deze neuro-biologische methode graag in als ondersteuning bij oude blokkades.

Ook een rol als executive coach en teamcoach voor managers en hun team komt vaak op mijn pad, vanwege mijn eigen ervaring als zaakvoerder en leidinggevende.

Zij volgden al jobcoaching in Brasschaat

Leer me beter kennen

Ik hou van experimenten en zet graag ervaringsgerichte methodieken in bij een traject: Voice Dialogue, systemisch werk, … Mijn favoriete ingrediënten als coach: gelijkwaardig en respectvol, enthousiasmerend en positief stimulerend, empathisch én doelgericht, en niet te vergeten… humor en speelsheid. Verbindende communicatie en verbindend leiderschap zit ook steeds verweven in mijn werk met individuen en teams.

Als ‘ideeënfontein’ en ‘bezige bij’ ben ik graag creërend bezig met keramiek, woord en theater, interieur, … Mountainbike en Yoga zijn mijn absolute ont-stressors.

Mijn motto (als coach): “Wat aandacht krijgt, groeit!”

 

Mijn professionele achtergrond

Na een Master in de Pedagogiek, ligt mijn achtergrond en ervaring al meer dan twintig jaar binnen vorming, opleiding, counseling en coaching. Werkgeversorganisatie VOKA en de uitzendsector brachten mij al vroeg in contact met het thema ’mens & werk’ en ik raakte geboeid door de verscheidenheid aan bedrijven en sectoren.

Als één van de loopbaan-pioniers in Vlaanderen ging ik ondertussen al met meer dan duizend mensen op pad, op zoek naar meer bezieling in werk. En dat doe ik nog elke dag met veel goesting, zowel individueel als op organisatieniveau (door teams en leiders te ondersteunen).

Leren en ontwikkelen zijn een rode draad in mijn loopbaan. Ik schoolde mij o.a. bij als gecertifieerde Experiëntieel Counselor/Coach, Systemisch adviseur, Teamcoach, Stress-en B.O. Coach, Voice Dialogue Facilitator, Emotion Focused counselor en Trainer Verbindende Communicatie.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Brasschaat met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk