Jobcoach Kristien van Dialogisch

Welkom! Ik ben Kristien.

Ik werk als VDAB-loopbaancoach in de regio rond Genk. Ik nodig je graag uit om samen de mogelijkheden van je denken, kunnen, willen en durven te ontdekken. Want er zit zoveel kracht in je. We gaan samen op zoek naar wat is en wat kan zijn.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Teamcoaching | Loopbaanbegeleiding | Veerkracht in organisaties | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap 

Ik ben niet onder één hoedje te vangen. Het is net daar waar ik een verschil maak.

Ik luister met volle aandacht naar wat je (niet) doet, (niet) zegt. Ik prikkel je met uitdagende opdrachten die je op een veilige manier uit je comfortzone brengen. Ik voeg organische puzzelstukjes toe aan jouw verhaal om te verdiepen naar daar waar je antwoorden zoekt. Zo gaan we doelgericht én verankerend van inzichten naar concreet gedrag, zodat je sterker verder kan bij ons afscheid.

Ik begeleid je aan de hand van een ruime rugzak aan ervaringen in tal van organisaties, vanuit diverse rollen die ik opnam, en opdrachten die ik uitvoerde. Zo help ik je op een flexibele manier én met achtergrondkennis antwoorden te vinden op je loopbaanvragen.

Zij volgden al jobcoaching in Genk

Mijn professionele achtergrond

Ik werkte eerder als HR-verantwoordelijke en HR-consultant in zeer uiteenlopende werkcontexten: lokale besturen, sociale sector, multinationals, kleine kmo’s, harde industrie, … Zo bouwde ik meer dan twintig jaar ervaring op. Nu ben ik zaakvoerder van Zicht op Zee.

Mijn stevige rugzak aan ervaringen zorgt ervoor dat ik flexibel kan schakelen in soms lastige situaties van verandering en weerstand.

Leer me beter kennen

Dat is mijn motto als coach is simpel:

“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” – Pipi Langkous

Denken in mogelijkheden kan je vleugels geven. Heerlijk!

In 2015 richtte ik Zicht op Zee, om te doen wat ik het liefste doe: mensen en organisaties begeleiden om hun talenten te ontwikkelen en optimaal in te zetten. Volgens de waarden die voor mij belangrijk zijn: nabijheid, authenticiteit, respect, vertrouwen en veiligheid. Met een nieuw perspectief en een frisse blik. Elk project en elk verhaal is maatwerk, maar deze waarden staan altijd centraal. In warme samenwerking met Dialogisch, bouw ik mijn professioneel verhaal sterker uit.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Genk met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk