Jobcoach Lili Matthijs

Welkom! Ik ben Lili.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach met een praktijk in Gentbrugge. Mijn missie? Jouw begeleiden in je zoektocht naar jouw unieke (vervolg-)verhaal in werk en leven.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Teamcoaching | Bemiddeling | Storytelling en communicatiecoaching

Ik hou van mensen en hun verhalen. Als loopbaan-en storycoach hou ik ervan om mensen op hun tempo op verhaal te brengen. Jouw verhaal dat je dichter bij je unieke zelf brengt zodat je meer helderheid krijgt in jezelf en je toekomstpotentieel. Vertel die verhalen die tonen wie jij bent! Kom eerst tot jezelf zodat je daarna betere en duurzame keuzes kan maken.  

Mijn trajecten zijn altijd op maat. Als communicatiecoach, bemiddelaar en trainer begeleid ik je ook bij vragen rond spanningen op het werk, je communicatieaanpak of -stijl.  

De rode draad in mijn werk is verbinden. Verbinden met jezelf, de ander en met de organisatie waarin je werkt of wil werken. Ik zet in op de dialoog en op persoonlijke, leiderschaps- of organisatieverhalen. Of je nu zelfstandig, in loondienst of werkzoekend bent, iedereen is welkom. 

Zij volgden al jobcoaching in Gentbrugge

Mijn professionele achtergrond

Ik ben opgeleid binnen de richtingen HR en sociaal-agogisch werk. Sinds dan werk ik al bijna mijn hele loopbaan met mensen, individueel of in groep in verschillende contexten/organisaties uit profit en non-profit. Ik wissel af tussen verschillende rollen: coach, trainer, bemiddelaar, facilitator en  storypractitioner. 

Ik volgde diverse coachopleidingen en ben ICF PCC gecertificeerd. Ik ben ook erkend bemiddelaar en gecertificeerd storypractitioner. Als zelfstandige werk ik alleen of met anderen aan tal van persoonlijke-of groepstrajecten. Daarnaast ben ik ook verbonden aan hogeschool Odisee als docent binnen de richting personeelswerk. 

Leer me beter kennen

Levenslang leren is mijn motto. Ik hou ervan om te blijven leren en groeien, zowel in mijn persoonlijk leven als op professioneel vlak. 

Ik geloof écht dat elk verhaal betekenis heeft en geeft. Ik heb het moeilijk als verhalen niet gezien of gehoord worden. 

Wist je dat ik ook luisterportretten maak? Audio-verhalen van je dierbaren. Om te geven en om te krijgen. Eigenlijk, het cadeau voor de meerwaardezoeker! Neem gerust een kijkje op www.luisterportret.be.

Als ik niet werk, ben ik aan het sporten, lezen, verwonderen, dromen of in gezelschap van mensen die ik graag zie. 

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Gentbrugge met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk