Jobcoach Nicole van Dialogisch

Welkom! Ik ben Nicole.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Herenthout. Ik bied multipotentials inzichten in waar zij zich echt op willen inzetten, wat hen ruimte geeft in hun hoofd en wat hen doet schitteren in een veeleisende omgeving.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Veerkracht in organisaties | Teamcoaching | Stress- en burn-out coaching (ook ter preventie) | Wandel – en ontspanningstraining voor meer rust in je hoofd en je lichaam in organisaties en als teamcoaching | Hoogbegaafdheid op de werkvloer | De kracht van autisme en AD(H)D op de werkvloer

Mijn hart ligt in het begeleiden van mensen en organisaties. Jong en oud kunnen in mijn praktijk Talentum terecht om allerlei thema’s waar je in het leven tegenaan loopt samen te doorwerken. Mijn specialisaties in stresshantering, hoogbegaafdheid (perfectionisme, faalangst), HSP, autisme en AD(H)D, maken dat ik ook deze onderwerpen bespreekbaar kan maken op de werkvloer.

De laatste jaren merk ik dat meer en meer mensen worstelen met stress en op zoek gaan naar manieren om rust in hun hoofd te vinden. We werken hiervoor korte programma’s in de natuur uit, zowel individueel als in groep. Je kan bij ons terecht voor natuurcoaching of Mind-Walks, ook voor bedrijven. Jaarlijks organiseren wij een prachtige reis/retraite Re-Connect naar Dugi Otok, waar alle elementen samenkomen. Een mooie moment om tot jezelf te komen en helemaal te herbronnen.

Zij volgden al jobcoaching bij Nicole

Mijn professionele achtergrond

Mijn achtergrond ligt in de psychologie. Ik werk momenteel als psychotherapeut (integratieve psychotherapie, gedragstherapie/ACT) en volgde daarnaast ook diverse coachopleidingen, voor individuen en groepen, binnen en buiten in de natuur. Ik geef vormingen voor diverse organisaties rond stress en veerkracht, HSP, hoogbegaafdheid en onderpresteren. Ik ben gecertificeerd als burn-outcoach, loopbaancoach, Mind-Walktrainer en HSP coach en ben lid van diverse beroepsorganisaties.

Leer me beter kennen

Ik hou ervan om samen met mensen op pad te gaan, letterlijk en figuurlijk. Samen in vertrouwen uitzoeken waar jouw kracht zit, kan zoveel betekenen en kan zoveel processen in gang zetten.

Iemand vertelde me ooit: “Iedereen heeft talent, het is een kwestie van in beweging blijven tot je het jouwe gevonden hebt.”. Zelf ben ik graag in beweging en houd ik ervan om nieuwe dingen te ontdekken, te reizen, nieuwe workshops vorm te geven, bij te leren, … Zalig vind ik het. Toch kan ik ook genieten van tijd te maken voor rust in mijn hoofd en lichaam, vandaar dat de Mind-Walks die we organiseren ook voor mezelf heel deugddoend zijn!

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching bij Nicole met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk of tijdens een Mind-Walk