Jobcoach Lieve Scheepers

Welkom! Ik ben Lieve.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Heusden-Zolder. Alles wat je aandacht geeft, wordt rustig. Ik nodig je uit in een traject waarin jij en je vraag centraal staan in relatie tot je werkcontext. Waar word je blij van en wat geeft je voldoening? Wat geeft spanning en kost je energie?

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Veerkracht in organisaties | Teamcoaching

Nieuwsgierig, onderzoekend en vertrouwend op de wijsheid die in eenieder zit, vertrek ik vanuit jouw persoonlijke verhaal. Hoe je geworden bent wie je bent en hoe je je verhoudt tot je werkcontext. Wat je vandaag al goed lukt en voldoening geeft en wat je daarin anders, meer zou willen kunnen.  

Vanuit mijn jarenlange ervaring in het werken met teams in organisaties ben ik enorm geboeid door samenwerkingsrelaties. Hoe ze vervullend kunnen zijn en soms ook knellen en je vleugellam doen voelen. “Hecht Mens & Organisatie” is daarbij mijn anker.  

Hoe kan je meer regie nemen in leven en werk en wat zou daarbij de titel van je volgende hoofdstuk kunnen zijn? Daarover ga ik graag met jou in gesprek.

Zij volgde al jobcoaching in Heusden-Zolder

Mijn professionele achtergrond

Zestien jaar leidinggevende ervaring bij Randstad en ruim twintig jaar ervaring als zelfstandig organisatieadviseur hebben mij als mens en als vakvrouw gevormd. “Hecht Mens & Organisatie” is daarbij mijn anker.

Ik blijf mezelf steeds verder ontwikkelen via verdiepende opleidingen. Ik ben goed geschoold in waarderend onderzoeken, voice dialogue en het systemische perspectief. Momenteel verdiep ik me nog verder in de polyvagaaltheorie, omdat ik geloof dat ons lijf ons voortdurend veel vertelt en dat we daar opmerkzamer in kunnen worden.

Ik ben medebegeleider in de leergang “Effectief leidinggeven en professioneel adviseren met gevoelsprecisie” van de Academie voor interventiekunde en de leergang Verhalen veranderen bij de FCE.

Leer me beter kennen

Ik heb de gave gekregen om vanuit warme menselijkheid en blijheid een sfeer te scheppen waarin mensen zich openen voor zichzelf en voor de ander. Dit zet ik graag ten volle in. Zodat via het vertellen van en luisteren naar je verhaal goed, hecht en gezond verder gewerkt kan worden aan de opdracht, als mens en als professional. Op een zinvolle, vervullende en vreugdevolle manier.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Heusden-Zolder met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque