Welkom! Ik ben Cindy.

Ik ben als VDAB-loopbaancoach actief in de regio rond Geraardsbergen. Zoek je een loopbaan dat nog beter bij je past? Ik leg samen met jou een loopbaantraject op maat af.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Stress- en burn-out coaching (ook ter preventie) | Loopbaanbegeleiding

Met het gezin naar een pretpark, daar gaat bij ons altijd een hele voorbereiding aan vooraf. We zoeken de openingsuren, reistijden en het weer op. De app staat al op voorhand op onze telefoon en we weten perfect welke attracties we willen bezoeken. Wanneer we aankomen in het pretpark maken we een planning op die rekening houdt me waar we op dat moment zin in hebben, hoe iedereen zich voelt en hoe de reële wachttijden zijn. Heel gerichte keuzes dus om echt alles uit onze dag te halen. Logisch toch? Als je maar één dag in een pretpark bent, wil je die tijd zo goed mogelijk benutten.

Logisch voor een dag in het pretpark, maar vaak helemaal niet zo logisch als je naar je professionele leven kijkt. Je hebt dan ook zeeën van tijd tijdens je loopbaan, want je werkt minstens tot je 65ste. Een overvloed aan tijd betekent daarom vaak ook dat je geen echte planning maakt en je tijd minder efficiënt besteedt. Maar het is toch zonde om aan te schuiven in een rij van een attractie waar je helemaal niet graag in zit? Of kan je niet kiezen in welke rij je wilt aanschuiven, waardoor je op het einde van de dag geen enkele attractie gedaan hebt?

Ik begeleid je graag om gerichtere keuzes te maken in je loopbaan zodat je meer kan halen uit je werk én leven. We staan samen stil bij wat je verwacht van je werk en hoe je je werk zo goed mogelijk kan matchen met jezelf

Zij volgden al jobcoaching in de regio Geraardsbergen

Mijn professionele achtergrond

Ik werkte 14 jaar lang in de HR-sector, waar ik ervaring opbouwde rond rekrutering en selectie, talent management en well-being. Ook coachte ik mijn eigen medewerkers. Daarnaast volgde ik verschillende workshops en opleidingen, waaronder een algemene coachopleiding, synergologie en ’train the trainer’. Bovendien volgde ik een verdiepende opleiding stress- en burn-out coaching en loopbaancoaching. Het resultaat is een volle rugzak met kennis en ervaring om jou te begeleiden in je loopbaanvraagstukken.

Leer me beter kennen

  • Ik kan úren gezelschapsspelletjes (en dan vooral het spel Wingspan) spelen in fijn gezelschap.
  • Ik geniet echt van muziek die ‘binnen komt’. Muziek waarvan je hart wat sneller slaat en je adem even stokt.
  • Ik krijg energie van water in al zijn vormen… het geluid van de zee, baantjes trekken in het zwembad of relaxed genieten in een wellness.

Mijn motto? ‘Delay & discover’: vertraag, neem afstand en je zal verbaasd zijn van wat er te ontdekken valt!

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Geraardsbergen met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk