Jobcoach Lieselot van Dialogisch

Welkom! Ik ben Lieselot.

Ik werk als VDAB-loopbaancoach in de regio rond Kortrijk. Ik begeleid mensen om zelf tot inzicht te komen over wat goed is voor hun werk én hun leven.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Loopbaanbegeleiding | Veerkracht in organisaties

Vaak kiezen mensen voor een job op basis van de mening van anderen, hun diploma of ‘wat hoort’. Daarom ben ik ervan overtuigd dat mensen hun eigen wijzerzin moeten volgen, hun eigen weg moeten banen. Zowel in het leven, maar ook op hun werk.

Wanneer je durft te luisteren naar wat je zelf echt wilt, werk je met meer zin en met meer zingeving. Zo sta je wijzer in het leven én in je loopbaan.

Zij volgden al jobcoaching in Kortrijk

Leer me beter kennen

Mijn motto is simpel: ‘Je loopbaan, mag het af en toe ook eens een wandel-pad zijn? Zonder haast.’

Ik krijg energie van oprechte gesprekken, van wandelingen in de natuur, van wanneer mensen een “aha-ervaring” hebben tijdens coaching gesprekken, van wroeten in de aarde, van lopen.

Wat meer over mezelf:

  • Ik speel graag met taal
  • Ervaring met mantelzorg in het kader van psychisch lijden
  • Moestuinier
  • Beeldjesmaker
  • Mama
  • In mijn jonge jaren: feestpraeses

Mijn professionele achtergrond

Ik wist op mijn 18 jaar dat ik “iets wilde doen met de mens en organisatie”. De opleiding (en Master) Toegepaste Economische Wetenschappen, optie Personeel en Organisatie sloot daar perfect bij aan.

In 2007 ging ik aan de slag binnen de rekruteringssector, als rekruterings- en selectieconsultant bij Hudson. Toen ik in 2014 met mijn gezin naar Londen verhuisde, wilde ik mijn loopbaan een andere wending te geven, richting training en coaching.

Als senior trainer en coach maakte ik gedurende 4 jaar deel uit van het Learning en Development departement bij Allegis Group International, ook een rekruteringsorganisatie. Zo heb ik een ruime ervaring opgebouwd en veel kennis opgedaan over de arbeidsmarkt en het (h)erkennen en ontwikkelen van talenten van mensen. Nu werk ik als freelance loopbaancoach in de regio Kortrijk.

Samen met jou vertaal ik je interne wijzerzin, je interne kompas, naar concrete handvaten. Het resultaat van een traject loopbaanbegeleiding is meestal een actieplan met verschillende pistes.

Contacteer me voor een afspraak of kennismaking

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Kortrijk met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk