Welkom! Ik ben Isabelle.

Ik werk als VDAB-loopbaancoach in de regio rond Lochristi. Ik coach je graag naar een job waarbij je je talenten kan ontwikkelen en inzetten. En een werkomgeving die past bij wie je bent.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbeleiding | Stress –en burnout coaching & preventie | Relaxatietraining | Teamcoaching | Veerkracht in organisaties

Je kan bij mij terecht voor loopbaanvragen, loopbaankeuzes, stress op het werk, een betere work-life balance en de behandeling (en preventie) van burn-out.

Als psycholoog en coach ben ik gedreven door alles wat met psychisch welbevinden en werk te maken heeft. Ik begeleid graag zoveel mogelijk mensen naar meer werktevredenheid.

Deze coachee volgde al jobcoaching in Lochristi

Leer me beter kennen

Mijn motto: “Every plant has their own requirements in order to grow … and so do people. “

Als ik zie hoe mensen via meer zelfinzicht fier kunnen zijn op wie ze zijn, krijg ik enorm veel energie. Wanneer mensen tot het besef komen over welke talenten ze beschikken, de drive voelen om hun carrière uit te stippelen naar wie zij zijn en van daaruit een nieuwe weg durven in te slaan. Als coach mogen supporteren in dit krachtig en moedig proces, dat vind ik prachtig.

Een perfect avondje uit? Met goed gezelschap naar een voorstelling gaan kijken, met een lekker etentje voor of na in een leuke stad.

Mijn professionele achtergrond

Mijn achtergrond ligt in de psychologie. Ik heb mij daarnaast verder bijgeschoold in coaching (oplossingsgerichte cognitieve systeemtherapie & coaching) en counseling (ervaringsgerichte experiëntiele counselor).

Als oplossingsgerichte coach sta ik stil bij je talenten, je krachten en vertrek ik vanuit de positieve psychologie. Die wetenschap leert ons wat mensen helpt om een optimaal gezond mentaal leven te leiden om zo met veerkracht in het leven te staan. Als ervaringsgerichte coach & counselor breng ik je dichter bij jezelf en je gevoel. Zodat je in staat bent om loopbaankeuzes te maken die passen bij wie je bent, je missie en persoonlijkheid.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Lochristi met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk