Jobcoach Tessa van Dialogisch

Welkom! Ik ben Tessa.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Merelbeke. Ik begeleid je in een ontdekkingstocht naar wat je graag doet, wat je goed kan, en wat een job voor jou echt waardevol maakt. Ik daag je uit om je eigen potentieel te benutten en bewust te kiezen voor de job en werkomgeving die bij jou passen.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Coaching naar persoonlijk leiderschap | Hartcoherentietraining

Aan de hand van gesprekken en een rugzak vol technieken, breng ik je snel tot een glashelder inzicht van welke overtuigingen je beperken en hoe deze je gedrag beïnvloeden. Mijn motto hierbij is ‘bewustzijn creëert nieuwe keuzes’.

Daarnaast geef ik je heel wat praktische tips mee om beter voor jezelf te zorgen: we plannen zowel rust als beweging in op een manier die jou ligt. Met de juiste ademhalingsoefeningen (hartcoherentie) houden we ook je stress onder controle.

Zij volgden al jobcoaching in Merelbeke

Mijn professionele achtergrond

Ik volgde een opleiding tot handelsingenieur en ging aansluitend aan de slag bij een internationale consultancy firma. Daar kwam ik voor het eerst in aanraking met Change Management.

Al snel groeide mijn interesse voor mens-gerelateerde onderwerpen en ik besloot na 4 jaar de overstap te maken naar HR. Daar heb ik nu ruim 20 jaar ervaring in opgebouwd. Na gecertifieerde bijscholingen ben ik reeds meer dan 5 jaar ook actief als professioneel coach en hartcoherentietrainer.

Vanuit mijn ervaring besef ik heel snel hoe belangrijk het is om een job te mogen uitvoeren die je gelukkig maakt en hoe sterk de impact is van het type werkomgeving op je gemoed.

Leer me beter kennen

Ook ik had het gevoel nog ‘iets’ te missen. Door gezondheidsproblemen werd ik gedwongen mijn tempo af te remmen en ondervond ik zelf hoe sterk veerkracht bepaald wordt door je mindset. Sindsdien begeleid ik ook anderen naar bewuster denken en handelen.

Ik haal de grootste voldoening uit mijn job als mijn klanten hun eigen potentieel herontdekken, opnieuw authentiek functioneren en rust vinden in hun (huidige of nieuwe) job.

Voor mezelf ontdekte ik dat ‘creatie’ mijn primaire motivatie is. Naast mijn job als coach, maak ik daarom heel bewust tijd voor mijn (uit de hand gelopen) hobby als keramiste.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Merelbeke met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk