Jobcoach Niels Van Steenvoort

Welkom! Ik ben Niels.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Olen, en aangesloten bij het loopbaancentrum Dialogisch. Ik streef ernaar om samen met jou te ontdekken wat jouw unieke talenten en drijfveren zijn. Samen gaan we op zoek naar jouw werkgeluk en wat jou motiveert om vol zelfvertrouwen in je loopbaan en leven te staan.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | coaching naar persoonlijk leiderschap | Veerkracht in organisaties | Persoonlijke veerkracht | Bemiddeling | Stresscoaching (en ter preventie)

Als loopbaanbegeleider specialiseer ik mij in het ondersteunen van werknemers bij het ontdekken van hun unieke talenten en kwaliteiten, het vinden van hun waarden en normen en het begeleiden bij het bereiken van werkgeluk en duurzaam werk. Dit vanuit een oprechte interesse in ieder mens en ieders potentieel tot zelfontplooiing. Hierbij richt ik mij niet alleen op loopbaanbegeleiding, maar ook op persoonlijke begeleiding, stressmanagement, en persoonlijke ontwikkeling. 

Bovendien ben ik ervan overtuigd dat lichaam en geest onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Daarom bied ik aansluitend als gediplomeerd sportcoach, sportvoedingsadviseur en sportpsycholoog ook de mogelijkheid om beweging, sport en een gezonde leefstijl te integreren in mijn coachtrajecten. Coaching en fysieke gezondheid gaan goed samen omdat ze beide bijdragen aan het welzijn van een persoon op verschillende manieren. Fysieke gezondheid heeft een bewezen positief effect op de mentale gezondheid, het vermindert stress en verbetert de stemming. Het draagt bij aan het vergroten van het zelfvertrouwen en het gevoel van eigenwaarde. Dit zijn allemaal factoren die belangrijk zijn bij het maken van loopbaankeuzes en het ontwikkelen van een positieve mindset. Samen gaan we op zoek naar de juiste balans om vol zelfvertrouwen en richting in het leven te staan. 

Zij volgden al jobcoaching in Olen

Mijn professionele achtergrond

Mijn bachelor in sociaal werk vormt de ideale basis voor mijn huidige werk als loopbaancoach. Hier ontwikkelde ik mijn eerste vaardigheden die van onschatbare waarde zijn bij het begeleiden van cliënten bij hun loopbaankeuzes en persoonlijke ontwikkeling.

Mijn ervaring als jobcoach (en coach op verscheidene levensdomeinen) voor jongeren gedurende 5 jaar heeft mijn interesse in het begeleiden van individuen verder aangescherpt. Om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen, heb ik bij Better Minds @ Work mijn certificaat in professioneel loopbaancoachen behaald en daarnaast opleidingen gevolgd bij het Centrum voor Afstandsonderwijs om mijzelf bij te scholen als personal coach, sportcoach, sportpsycholoog en (sport)voedingsdeskundige.

Leer me beter kennen

Als persoon ben ik van nature nieuwsgierig en optimistisch. Ik heb een oprechte interesse in wat er om mij heen gebeurt en wat mensen drijft. Ik geloof dat een gezonde levensstijl, zowel mentaal als fysiek, bijdraagt aan ieders energie. Daarnaast ben ik gefascineerd door de psyche van de mens en vind ik het belangrijk om mezelf voortdurend te blijven ontwikkelen en ontplooien. 

Ik hecht ook enorm veel waarde aan duurzaamheid en respect voor alles wat leeft en beweegt. Ik ben dan ook al geruime tijd veganist en ik zie dit niet enkel als een voedingskeuze, maar als een levenswijze. 

Naast mijn professionele leven houd ik me graag bezig met sport, muziek maken en geniet ik van het leven met mijn vrouw, mijn drie honden (en binnenkort ook een zoontje). Een motto dat mij kracht geeft in mijn werk is “samen op zoek gaan naar de beste versie van jezelf”.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Olen met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk