Jobcoach Tessa van Dialogisch

Welkom! Ik ben Tessa.

Ik werk als VDAB-loopbaancoach in de regio rond Oosterzele. Ik daag je uit om je eigen potentieel te benutten en bewust te kiezen voor de job en werkomgeving die bij jou passen. Ik begeleid je in een ontdekkingstocht naar wat je graag doet, wat je goed kan, en wat een job voor jou echt waardevol maakt.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Coaching naar persoonlijk leiderschap | Loopbaanbegeleiding | Hartcoherentietraining

Ik breng je tot een glashelder inzicht van welke overtuigingen je beperken en hoe deze je gedrag beïnvloeden, zowel in je loopbaan als in je leven. Dat doe ik aan de hand van gesprekken en een rugzak vol technieken. Mijn motto hierbij is ‘bewustzijn creëert nieuwe keuzes’.

Daarnaast geef ik je heel wat praktische tips mee om beter voor jezelf te zorgen: we plannen zowel rust als beweging in op een manier die jou ligt. Met de juiste ademhalingsoefeningen (hartcoherentie) houden we ook je stress onder controle.

Zij volgden al jobcoaching bij Tessa in de regio Oosterzele

Leer me beter kennen

Hoe groot de invloed van je mindset op je eigen veerkracht is, dat ondervond ik zelf toen ik door gezondheidsproblemen gedwongen werd trager te leven. Sindsdien begeleid ik ook anderen naar bewustwording.

Wanneer mijn klanten hun eigen potentieel herontdekken, opnieuw authentiek functioneren en rust vinden in hun (huidige of nieuwe) job, dan haal ik de grootste voldoening uit mijn job

‘Creatie’ is mijn primaire motivatie. Naast mijn job als coach, maak ik daarom heel bewust tijd voor mijn (uit de hand gelopen) hobby als keramiste.

 

Mijn professionele achtergrond

Na mijn opleiding tot handelsingenieur ging ik aan de slag bij een internationale consultancy firma, waar ik voor het eerst in aanraking kwam met Change Management.

Na 4 jaar maakte ik de overstap naar HR, door mijn groeiende interesse voor mens-gerelateerde onderwerpen. Ondertussen heb ik ruim 20 jaar ervaring opgebouwd in de HR-wereld. Bovendien volgde ik gecertifieerde bijscholingen tot professioneel coach en hartcoherentietrainer.

Dat het belangrijk is om een job te mogen uitvoeren die je gelukkig maakt en dat het type werkomgeving een grote impact heeft op je gemoed, heb ik zelf mogen ervaren. Anderen begeleiden naar dat werkgeluk geeft me veel voldoening.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Oosterzele met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk