Jobcoach Kaatje Verlinden

Welkom! Ik ben Kaatje.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit de buurt van Sint-Truiden. Het leven kan best uitdagend zijn. Daarom ligt mijn focus op jou als individu. Ben je zoekende, naar jezelf of een andere piste, dan begeleid ik je mee op weg. Ik nodig jou uit jouw opties te exploreren, steeds met respect voor wie je reeds bent. 

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Hartcoherentietraining | Burn-out preventie | Rouw & Verlies Counseling | Teamcoaching | Talent management | Change Management 

Het leven is gemaakt met ‘ups’ én ‘downs’. De handleiding om daarmee om te gaan, dien je echter zelf te schrijven, want jij bent dé expert van jezelf. Ik nodig je uit jouw opties te exploreren. Jouw vraag kan verschillende paden bewandelen. ik som er alvast enkele op.

Hartcoherentietraining

Wil je leren hoe je jouw emoties kan reguleren? Heb je last van stressklachten of paniekaanvallen? Voel je je angstig? Ervaar je concentratieproblemen en zoek je meer focus en rust in je hoofd? Hartcoherentietraining is een wetenschappelijke manier om bovenstaande problemen te behandelen. We gaan aan de slag met bio-feedbackapparatuur en maken duidelijk wat het aanpassen van jouw ademhalingsritme voor jou kan betekenen.

Loopbaanbegeleiding

Je bent aan het werk, maar het is toch niet helemaal wat je zou wensen. Je balans privé/werk is zoek. Je voelt weinig energie en bent op zoek naar iets anders. Wil je doorgroeien? Je huidige takenpakket aanpassen? Wil je veranderen van sector? Wil je iets helemaal anders? Of weet je het helemaal niet? Wil je niet promoveren, maar wel groeien? Welke werkgerelateerde vraag je ook hebt, maak gebruik van de VDAB-loopbaancheques en exploreer de vraag die je hebt. 

Rouw-en-verlies-counseling

Persoonlijk verlies en het rouwproces daaromtrent is voor iedereen anders. Heb je nood aan een luisterend oor, dan ben je zeker welkom. Creatief bezig zijn en de natuur rondom ons zijn beide krachtige praktijken om mee aan de slag te gaan. Wees welkom om deze insteek bij mij te ervaren.

Zij volgden al loopbaanbegeleiding in Sint-Truiden

Mijn professionele achtergrond

Ik genoot een basisopleiding binnen communicatie (BA), aanvullend met internationale vormingen in International Business (AD), Psychologie (BSc) en Global Affairs (MA). De mens stond steeds centraal binnen mijn opleidingen, ook professioneel werd dat het geval.

Als HR consultant ging ik aan de slag binnen talent en change management-projecten en trad ik op als coach binnen individuele begeleidingstrajecten. Mijn professionele ervaring komt mooi samen binnen mijn coachpraktijk, waarbij ik nu ook stressgerelateerde vragen behandel in combinatie met situaties omtrent persoonlijk verlies.

Leer me beter kennen

Zelf ben ik gebaat bij schilderen en creatief bezig zijn. De verf zijn gang laten gaan tijdens het aquarellen, brengt me tot rust. Voor wie wil, breng ik ook deze aspecten naar boven tijdens onze sessies om vanuit creative art therapy tot jouw essentie te komen.  

Verder ben ik een fervente koffiezetter en geniet ik van het maken van latte art.  

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Sint-Truiden met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk