Jobcoach Tania van Dialogisch

Welkom! Ik ben Tania.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach met specialisatie in hoogbegaafdheid en onderpresteren. Je bent welkom in mijn praktijk in Turnhout. Ik werk graag met je samen aan hoger welbevinden, meer achievement en vooral een betere zelfinschatting.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Specialisatie in hoogbegaafdheid, ADHD, ASS, onderpresteren

Je kan bij mij terecht voor begeleiding op jouw maat. Of het nu gaat om je loopbaan, je zelfinschatting (waar ben ik goed in?) of je welbevinden (waar haal ik energie uit?). Of misschien wil je simpelweg jezelf beter leren kennen. Het gaat dus om coaching en diagnostiek, met als doel jou te versterken in je talenten en je krachtiger te laten staan in je uitdagingen. Jij en jouw vraag staan hierbij altijd centraal.

Mijn professionele achtergrond

  • Psychotherapeut in het oplossingsgericht werken en integratief humanistische psychotherapie
  • Specialist in Gifted Education (ECHA) voor kinderen, jongeren en volwassenen
  • Directeur van Samen Slimmer Groeien, co-stichter van Steunpunt Onderpresteren vzw
  • Auteur en praktijkonderzoeker
  • Achtergrond in maatschappelijk werk (vormingswerk), ondernemer, teamleider en projectontwikkelaar

Leer me beter kennen

Als jongere kreeg ik vaak te horen dat ik een goede leerling was. Toegegeven, ik haalde goede cijfers, maar ik studeerde niet en niemand had het door. Mijn eerste poging in het hoger onderwijs liep niet vlot. Als college drop-out startte ik mijn eerste onderneming in retail. Ik vond mijn passie terug, herstelde van de faalervaring en bouwde in 10 jaar tijd een breed aanbod uit.

Inmiddels kreeg ik 3 kinderen en merkte ik dat het ook voor hen niet eenvoudig was als hoogbegaafde. Ik besloot meer tijd voor hen vrij te maken, stopte met de zaken met het idee dat ik me thuis nuttig kon maken. Dat viel me dik tegen, want ik werk graag. Ik haal veel energie uit mijn collega’s, klanten en samenwerkingen. Daarom ging ik na 6 maanden op zoek naar een job waarbij ik een studie kon combineren. Ik startte een jaar later aan de studie Sociaal Werk, aanvankelijk halftijds (nog steeds wat onzeker over mijn slaagkansen). Mijn persoonlijke groei kreeg een boost.

Het werd steeds duidelijker dat mijn volgende onderneming een praktijk in de geestelijke gezondheidszorg zou worden. In 2007 startte ik officieel. Tien jaar later, in 2017, ging ik voor groei: Samen Slimmer Groeien werd een groepspraktijk en netwerk met internationale samenwerkingen.

Ik ben gedreven om je te helpen groeien, geloven in jezelf, er samen voor te gaan, talenten te verkennen, … Ik wil je graag inspireren om je eigen groeipad te volgen.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Turnhout met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk