Welkom! Ik ben Isabelle.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach in de omgeving van Wetteren. Mijn missie is om jou te coachen naar een job waarin je volop je talenten kan ontwikkelen en inzetten. En een werkomgeving die past bij wie je bent.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbeleiding | Stress –en burnout coaching & preventie | Veerkracht in organisaties | Teamcoaching | Relaxatietraining

Ik wil graag zoveel mogelijk mensen begeleiden naar meer werktevredenheid. Als coach en psycholoog ben ik gedreven door alles wat met psychisch welbevinden en werk te maken heeft.

Je kan bij mij terecht voor loopbaankeuzes en -vragen, de behandeling (en preventie) van burn-out, stress op het werk en een betere work-life balance.

Deze coachee volgde al jobcoaching in Wetteren

Mijn professionele achtergrond

Mijn achtergrond ligt in de psychologie. Ik heb mij daarnaast verder bijgeschoold in counseling (ervaringsgerichte experiëntiële counselor) en coaching (oplossingsgerichte cognitieve systeemtherapie & coaching).

Als oplossingsgerichte coach vertrek ik vanuit de positieve psychologie en sta ik stil bij je talenten, je krachten. De positieve psychologie leert ons wat mensen helpt om een optimaal gezond mentaal leven te leiden, om zo met veerkracht in het leven te staan. Als ervaringsgerichte coach en counselor breng ik je dichter bij jezelf en je gevoel. Zodat je in staat bent om loopbaankeuzes te maken die passen bij je persoonlijkheid.

Leer me beter kennen

Wat mij een enorme energieboost geeft? Wanneer mensen ontdekken over welke talenten ze beschikken, wanneer ze de drive voelen om hun carrière uit te stippelen naar wie zij zijn en van daaruit een nieuwe weg durven in te slaan. Het is prachtig om als coach te mogen supporteren in dit krachtig en moedig proces.

Mijn motto: “Every plant has their own requirements in order to grow… and so do people. “

Een perfect avondje uit bestaat voor mij uit goed gezelschap, een voorstelling en een lekker etentje in een leuke stad.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Wetteren met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk