Jobcoach Lieselot van Dialogisch

Welkom! Ik ben Lieselot.

Ik werk als VDAB-loopbaancoach in de regio rond Zwevegem. Mijn missie is simpel: mensen zelf tot inzicht laten komen over wat goed is voor hen, zowel in hun leven als hun werk.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Veerkracht in organisaties | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap

Wanneer je durft te luisteren naar wat je zelf echt wilt, werk je echter met meer zin en met meer zingeving. Het maakt dat je wijzer in het leven staat.

Ik geloof dat mensen hun eigen wijzerzin moeten volgen. Dat ze hun eigen weg moeten banen. Dat gaat op voor alle aspecten in het leven, maar zeker ook voor hun loopbaan. Al te vaak kiezen mensen voor een baan op basis van een diploma, of gebaseerd op de mening van anderen, of op basis van ‘wat hoort’.

Zij volgden al jobcoaching in de buurt van Zwevegem

Leer me beter kennen

Mijn motto is simpel: ‘Loopbaan. Mag het af en toe ook eens een wandel-pad zijn? Zonder haast.’

Ik krijg energie van oprechte gesprekken, van wanneer mensen een “aha-ervaring” hebben tijdens coaching gesprekken, van wandelingen in de natuur, van lopen, van wroeten in de aarde.

Wat meer over mezelf:

  • Mama
  • Moestuinier
  • Ik speel graag met taal
  • Beeldjesmaker
  • In mijn jonge jaren: feestpraeses
  • Ervaring met mantelzorg in het kader van psychisch lijden

Mijn professionele achtergrond

Omdat ik altijd al “iets wilde doen met de mens en organisatie” volgde ik de opleiding (en Master) Toegepaste Economische Wetenschappen, optie Personeel en Organisatie.

Ik startte mijn carrière in 2007 binnen de rekruteringssector, als rekruterings- en selectieconsultant bij Hudson. Toen ik in 2014 samen met mijn gezin naar Londen verhuisde, besliste ik om mijn loopbaan een andere wending te geven, richting training en coaching.

Ik maakte gedurende 4 jaar deel uit van het Learning en Development departement bij Allegis Group International – ook een rekruteringsorganisatie – als senior trainer en coach. In al die tijd heb ik een ruime ervaring en expertise opgebouwd van de arbeidsmarkt gecombineerd met het (h)erkennen en ontwikkelen van talenten van mensen. Sinds 2018 werk ik als freelance loopbaancoach in de regio Kortrijk vanuit Wevelgem.

Ik maak de vertaalslag van de interne wijzerzin, het intern kompas naar concrete handvaten maak. Dat uit zich meestal aan het einde van een coachingstraject in een actieplan met verschillende pistes.

Contacteer me voor een afspraak of kennismaking

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Zwevegem met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk