Jobcoach Laurens van Dialogisch

Welkom! Ik ben Laurens.

Ik ben een online VDAB-loopbaancoach en woon in Zweden. Ik integreer mindfulness in de loopbaanbegeleiding, zodat je met een hele andere blik kunt kijken naar jouw situatie en we samen kunnen onderzoeken wat écht bij jou past.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Mindfulnesstraining (ter preventie van stress en burn-out)

Je kan mij omschrijven als rustig, vriendelijk en geïnteresseerd. Ik zorg voor een veilige context, waarbij ik jou uitnodig om stil te staan bij wie je écht bent. Samen gaan we op zoek naar jouw energiegevers, talenten en waarden. Ik ga uit van de positieve kracht van mensen om hun eigen leven in handen te nemen. Daarom geniet ik er echt van jou te zien groeien en te veranderen in de richting die jij jezelf toewenst.

Zij volgden al jobcoaching bij Laurens

Mijn professionele achtergrond

25 jaar lang deed ik ervaring op in operationele en managementfuncties in diverse sectoren. Dit bracht mij stap voor stap dichter bij mijn passie. Alle talententesten bevestigden wat ik diep vanbinnen altijd al wist: anderen helpen en verdieping brengen, is wat ik het beste kan. Daarom heb ik mij toegelegd op rekrutering en heb ik mij omgeschoold tot coach.

Hierdoor ken ik de arbeidsmarkt goed en kan ik jou op een unieke manier begeleiden.

Ik heb een hele weg afgelegd om voor mezelf te kiezen en om mijn zekerheden op te geven. Zelfs zoveel dat ik recent naar Zweden emigreerde.

Leer me beter kennen

Mindfulness kwam in 2010 op mijn pad en dankzij een boeiend leertraject met Dr. Edel Maex mag ik mijzelf ervaringsdeskundige noemen. Ik zet dan ook regelmatig mindfulness-technieken in tijdens het coachingstraject.

Ik ben een echte natuurmens en voel mij dan ook helemaal op mijn plaats in Zweden, van waaruit ik zowel online coach als trajecten aanbied in de natuur.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige online jobcoaching met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom voor een online afspraak