Welkom! Ik ben Christel.

Ben jij tijdens je loopbaan stukjes van jezelf verloren? Als loopbaancoach luister ik zonder oordeel naar je verhaal en gids je terug naar je ware natuur. Ik geloof dat hoe dichter je bij jezelf komt hoe duidelijker je grootste talenten zichtbaar worden. Samen gaan we op ontdekkingstocht.

Hoe kan je al je intelligentievormen inzetten in je leven, je job en hoe kan je ze veilig tonen aan je omgeving? Vanuit deze inzichten gaan we over naar Actie. Stap voor stap ga je aan de slag met de creatie van jouw persoonlijk actieplan. We slaan hiermee de brug naar jouw werk en zo kan jij stralen en uitblinken in je job en energiek je handen uitslaan in de wereld rondom je werk.

Jobcoach Christel

Mijn achtergrond:

Ik volgde een opleiding tot Maatschappelijk Assistent met een specialisatie in Human Resources. Hierna ging ik aan de slag als recruiter. Tijdens mijn zoektocht naar de witte raaf, ontdekte ik snel dat mijn nieuwsgierigheid naar de mens achter de kandidaat vaak de sleutel was naar de juiste match. Het zijn juist de talenten die er ogenschijnlijk niet toe doen die maken dat je energie haalt uit je job.

Tijdens gedwongen rust in mijn zwangerschap werd mijn fascinatie voor het samenspel tussen lichaam en geest gevoed. Het ontdekken van de Celestijnse belofte was de aanzet tot het volgen van diverse opleidingen. Na een opleiding 4 dimensioneel lichaamswerk specialiseerde ik mij in lichaambeleving bij kankerpatiënten. De noodzaak van een veilige werkplek en een job die bij je past werd hier nog sterker. Mensen kijken na een levensingrijpende gebeurtenis anders naar werk. Wie ben ik, is het gene wat ik doe voldoende om een steen te verleggen, hoe gaan mijn collega’s reageren? Dit heb ik zelf aan de lijve mogen ervaren en hierdoor groeide mijn motivatie om te bouwen aan een inspirerende werkomgeving.

14 jaar geleden startte ik samen met mijn man een eigen bedrijf. Een mooi bedrijf met maatschappelijk Impact. Tijdens het organiseren van bedrijfs- en organisatietrainingen kreeg ik meer en meer de vraag naar 1 op 1 coaching. Geleidelijk nam ik de draad terug op en kreeg deze feedback: “Christel ik wil je extra bedanken voor je begeleiding. Het heeft me wijs gemaakt. Jouw begeleiding was zo sterk, ik ken mezelf terug en weet nu dat ik wil leven vanuit mijn volle potentieel”.

Dit was de aanleiding om me te verdiepen in de ‘natuur als coach’ en ten volle te gaan voor de opleiding als veerkrachtcoach.

Ik krijg energie van:
De sprankel in de ogen als mensen zich terug herkennen.

Mijn specialisatie binnen loopbaanbegeleiding:

Ik ben een schattenzoeker en geloof dat jouw talenten de grootste schat zijn die je kan vinden.  Via mijn intuïtie en ervaring , werk ik met theoretische & praktische kaders die jou kunnen helpen in je zoektocht naar je ware natuur. We ontdekken op Mentaal, Fysiek, Emotioneel en Spiritueel niveau. Ben je bereid om met je onbewuste talenten aan de slag te gaan dan ga ik graag met jou op natuurexploratie. De natuur draagt zoveel antwoorden in zich. Je kan kiezen om deze inzichten verder te activeren in groep- of individuele sessies. Mijn ervaring in diverse sectoren maakt dat ik veel inzichten heb in het bedrijfsleven en hierdoor jouw talent kan matchen met de juiste job.

Lucy Herlaar: “Christel heeft op haar 16e een besluit genomen: “Ik ga de wereld meer be-wonder-baar maken”. Een van de manieren waarop ze dat doet is met mensen werken vanuit hun kernwaarden, want daar zit de grootste kracht om dit te bereiken. Ze herkent talenten, heeft de creativiteit om ze met elkaar te verbinden en zo krachtige en succesvolle partnerships te bouwen die bijdragen aan een betere wereld.

Mijn motto als coach: Zolang de Natuur wordt beschouwd als iets buiten ons, over verre grenzen heen en vreemd, is ze zowel voor als in ons verloren. Sir Crispin Tickell.

Overig:
Als loopbaancoach schenk ik volledige aandacht aan jou als mens. Ik richt mij op het potentieel dat vandaag nog niet is ontstaan en kijk naar de inzetbaarheid van je waarden en talenten in je job of toekomstige werkomgeving.

Wil jij het leven kiezen dat bij jou past? Maak dan nu een afspraak voor een vrijblijvend intake gesprek.

Contacteer me:
Christel Putzeys
+32 494 27 53 12
christel@jessenhofke.be
Connecteer met me via LinkedIn