Welkom! Ik ben Didier.

Ben je zoekend  naar antwoorden met betrekking tot je huidige loopbaan en/of toekomstige loopbaan?  Ik help je graag samen het pad te bewandelen naar jouw antwoorden.

Jobcoach Didier

Mijn achtergrond:
Ik ben momenteel docent toegepaste psychologie bij Thomas More Antwerpen en daarnaast ook zelfstandig HR-consultant en coach. Aanvullend werk ik ‘s avonds en tijdens het weekend als zelfstandig fietshersteller. Dit laatste is gegroeid vanuit een sportieve passie die ik professioneel heb kunnen omzetten.

Meer dan 30 jaar HR ervaring  in verschillende bedrijven en sectoren maken dat ik een brede ervaring heb binnen profit, non-profit en overheid.

Ik krijg energie van:
Ik krijg energie net door veel te combineren. Sport helpt me om mijn energie kwijt te raken. Zo beoefende ik bijna 25 jaar triatlon. Ik streef steeds naar een goed evenwicht tussen werk, thuis en sport zodat ik mentaal en fysiek in balans blijf. Op het vlak van sporten ben ik sterk aan het minderen maar de techiek van fietsen heeft me sterk gegrepen. Zo ben ik nu ook zelfstandig fietshersteller en geef ik les als fietshersteller bij Syntra. Daarnaast haal ik enorm veel energie uit het begeleiden van mensen in hun zoektocht naar hun ideale job.

Mijn specialisatie binnen loopbaanbegeleiding:
Vanuit mijn ruime ervaring in de vele sectoren en de verschillende aspecten van HR zie ik veel persoonlijke matches bij kandidaten. Mijn eigen carrière switch kan voor sommigen een extra dimensie zijn in het coachingstraject. Maar ik zie mezelf bovenal als een goede luisteraar met veel empathie en betrokkenheid.

Mijn motto als coach:
You are in the drivers’ seat,  I’m the whisperer.

Overig:
Ik heb zelf een flinke (wellicht atypische) carrière switch gemaakt... Ik vertel je er graag meer over tijdens onze eerste ontmoeting!

Contacteer me:
Didier Vercruysse
+32 494 57 51 19
dda-hrsupport4u@skynet.be
Connecteer met me via LinkedIn