Welkom! Ik ben Dominique.

Ik begeleid je graag om je energiebalans te herstellen, je authenticiteit te herontdekken, je heroriëntatie of carrièreswitch een duwtje in de rug te geven. Beter omgaan met stress, een goede balans tussen werk en privé, begeleiding na burn-out en plezier vinden in je werk zijn thema’s die me nauw aan het hart liggen. Het is mijn passie om op zoek te gaan naar de energie- en inspiratiebronnen die in ieder van ons sluimeren.

Jobcoach Dominique

Mijn achtergrond:
Na mijn studies Licentiaat in de Handels-en Financiële wetenschappen ben ik mij gaan toeleggen op rekruteringen en HR beleid. Als HR-specialist begeleid ik bedrijven in hun uitdagingen op vlak van personeel en groei. Vanuit mijn jarenlange ervaring binnen werving en selectie ken ik daarnaast de arbeidsmarkt door en door. Ik ben geschoold als Inspirerend Coach, Bemiddelaar en Hartcoherentietrainer. Mijn passie? Op zoek gaan naar datgene wat jou energie of inspiratie geeft om jou elke dag te motiveren!

Ik krijg energie van:
Voor iedereen bestaat er een plek waar zijn of haar talenten het best tot uiting komen. Samen deze zoektocht aanvatten brengt oprechte verwondering en emotie maar ook actie en interactie. Hierdoor loop ik fluitend naar het werk.

Mijn specialisatie binnen loopbaanbegeleiding:
Stresscoaching, energiebalans herstellen, talenten ontdekken, herbronnen na burn-out, doorgroeimogelijkheden onderzoeken, carrièreswitch en heroriëntatie, authenticiteit herstellen, sollicitatiebegeleiding en hierbij werken vanuit de kracht, het talent en het inzicht van de coachee.

Mijn motto (als coach):
‘Er beginnen buitengewone dingen te gebeuren wanneer we alles van wie we zijn, overal durven mee te nemen.’

Overig :
Als loopbaancoach maak ik ruimte voor jouw persoonlijk verhaal en help ik je graag op weg om tot nieuwe inzichten te komen. Hierbij kan je rekenen op mijn betrokkenheid, luistervaardigheid, passie voor menselijke ontwikkeling en professionalisme. Zo krijg je zin en energie om tot gerichte actie over te gaan.

Contacteer me:
Dominique De Ranter
+32 472 61 31 08
dominique@compassconsult.be
 www.compassconsult.be
Connecteer met me via LinkedIn