Welkom! Ik ben Hilde.

In de loop van een (werkend) leven verliezen we soms uit het oog waar we écht goed in zijn, wat we graag doen, waar we energie van krijgen. Als loopbaancoach wil ik graag samen met jou op zoek gaan naar je passies, je talenten en je missie: waar wil jij naartoe met je loopbaan? We bekijken ook hoe je je professionele context zó kan omvormen dat je er (terug) je ei in kwijt kan.

Jobcoach Hilde

Mijn achtergrond:
Na het behalen van een master in de arbeids- en organisatiepsychologie, werkte ik in verschillende kleine en grote organisaties, steeds binnen ontwikkeling & opleiding. Steeds meer merkte ik dat dit mij écht passioneert: mensen met elkaar verbinden, in hun kracht zetten en helpen groeien. Ondertussen volgde ik, naast verschillende kortere coachingsopleidingen, een vierjarige opleiding tot psychotherapeut.

In 2015 startte ik mijn eigen praktijk als coach en therapeut in Herenthout. Daarnaast verzorg ik trainingen rond communicatie, persoonlijk leiderschap en stressmanagement. Ik werk ook op hogeschool UCLeuven-Limburg, waar ik onder andere docent ben in het postgraduaat Talentontwikkeling.

Ik krijg energie van:
Wandelen in de natuur kan mijn batterijen kan opladen, maar ik krijg vooral energie van verbinden met anderen: samen brainstormen, samen zaken helder krijgen, samen emoties voelen, samen plannen voor de toekomst smeden. Ik houd ervan jouw situatie samen te analyseren en zo meer helderheid te scheppen, steeds goed voelend of het blijft kloppen voor jou.

Mijn specialisatie binnen loopbaanbegeleiding:
Ik heb zelf werkervaring binnen contexten van een multinational tot kleine consultancyfirma, in profit, overheid en onderwijs en binnen uitvoerende tot leidinggevende rollen. Dus mensen van alle leeftijden kunnen bij mij terecht en mensen vanuit alle ‘geledingen’ van een organisatie: arbeiders, kaderleden, leidinggevenden en ook zelfstandigen.

Mijn motto (als coach):
Elke uitdaging is een groeikans.

Overig:
Ik ben geboren in 1974, gehuwd en mama van 3 kinderen op de secundaire school.

Ik bied steeds maatwerk, wat betekent dat we op zoek gaan naar wat voor jou werkt: wil je via denken meer inzicht krijgen, wil je via ervaringsgerichte oefeningen meer contact krijgen met je gevoel, wil je methodieken uitproberen om in actie te geraken, of een combinatie van dat alles? We zoeken het samen uit.

Contacteer me:
Hilde Geuens
+32 478 66 26 00
 info@hildegeuens.be
 www.hildegeuens.be
Connecteer met me via LinkedIn