Welkom! Ik ben Inez.
Als loopbaan- en talentencoach ben ik ervan overtuigd dat je echt op zoek kan gaan naar jouw droomjob.

Wat zijn jouw talenten, wat vind jij belangrijk in een job en hoe zie jij de combinatie tussen je job, vrije tijd en/of gezin? Dit zijn allemaal vragen die erg belangrijk zijn wanneer je op zoek gaat naar een job die bij je past. Ik ga graag met jou op pad tijdens deze zoektocht en ook al zie je aan het begin de bomen door het bos niet meer, toch ben ik ervan overtuigd dat jij degene zal zijn die de wegwijzers weer zal vinden en zo jouw loopbaan de juiste richting kan insturen.

Jobcoach Inez

Mijn achtergrond:
Na jaren in het onderwijs gestaan te hebben als kleuterjuf heb ik in 2017 beslist, nadat mijn leven helemaal op zijn kop werd gezet, om het roer om te gooien en er helemaal uit te stappen. Ja, soms moet er iets heel ingrijpends gebeuren alvorens je voor jezelf durft te kiezen.

Ik ben me gaan bijscholen tot kinder- en jongerentherapeut en talentencoach, heb verschillende opleidingen gevolgd bij Lut Celie van de Bleekweide en ben ik volop bezig aan de opleiding tot integratief psychotherapeut.

Ik krijg energie van:
Ik word oprecht gelukkig als ik mensen in hun kracht kan laten staan, zichzelf weer kan laten ontdekken en hen kan inspireren en motiveren, waardoor ze kleine stapjes op hun pad durven zetten en durven vertrouwen op hun innerlijk kompas.

And last but not least… boeken! Ik verslind ze aan bijna hetzelfde tempo als chocolade, met het grootste verschil dat ze mij tonnen energie geven en de chocolade helaas iets minder.

Mijn specialisatie binnen loopbaanbegeleiding:
Jezelf (her)ontdekken en van daaruit op zoek gaan naar jouw authenticiteit en hoe je deze in de wereld kan zetten, ook op de werkvloer.

Vertrekkend vanuit je talenten, en oh ja die hebben we allemaal in overvloed, om zo stap voor stap dichter bij jouw droomjob uit te komen en je work-life balance in een mooi evenwicht te houden.

Met mijn ervaring binnen het onderwijs heb ik ook een rijkelijk gevulde rugzak om samen aan de slag te gaan als je hierin vast loopt of het moeilijk vindt om je eigen grenzen te bewaken.

Mijn motto als coach:
You’ll never be able to escape from your heart, so it’s better to listen to what it has to say’

Leuk om te weten:
Authentiek in het leven staan, is voor mij erg belangrijk. Ik ben ervan overtuigd dat iedereen het leven kan leiden dat hij/zij wil, zolang we voldoende relativeringsvermogen en humor aan de dag kunnen leggen.

Humor is een sleutelwoord, dat af en toe wel eens in mijn sessies naar boven zal komen.

Contacteer me:
Inez Boexstaans
+32 479 62 81 20
boexstaens@hotmail.com
buitengewoongroeien.be