Welkom! Ik ben Jeroen.

Je bent gelukkig(er) als je je talenten kan ontplooien. Ik help je weer uitzicht te krijgen op je loopbaan door je inzicht te laten verwerven in wat je zelf écht wil. Zo kan je je talenten ontdekken, benutten en verder ontwikkelen en op die manier werk met zin voor jezelf creëren.

 

 

 

Jobcoach Jeroen

Mijn achtergrond:
Al meer dan 20 jaar ben ik gebeten door de vraag hoe mensen optimaal kunnen functioneren in een organisatie, en dit zowel in het belang van de organisatie als van de mens.

Na mijn studies als (arbeids)psycholoog ben ik in 1998 onmiddellijk in het HR domein gedoken. Ruim 16 jaar heb ik mijn loopbaan uitgebouwd in HR consultancy, in werving & selectie en in talent management. Zo kon ik ruime ervaring opdoen bij kleine en grote, lokale en internationale, privé- en overheidsorganisaties en kreeg ik een ruim zicht op de arbeidsmarkt. Ik was trots dat ik directeur was in een multinationale werkcontext.

In 2014 heb ik heel bewust gekozen om ook HR kennis en ervaring op te doen in de publieke zorgsector, bij het OCMW van Brugge, het AZ Sint-Jan en sinds 2019 bij de zorgvereniging Mintus. Mintus, het mooie West-Vlaams voor Mijn Thuis. Ik werk er als HR business partner, projectleider en interne loopbaancoach. Sommigen vinden dat een “stap terug” in vergelijking met mijn functie als directeur. Ik noem het een stap vooruit: een stap dichter bij mijn gezin, dichter bij mijn passie en talent.

Dit combineer ik sinds 2015 met mijn bijberoep als talent management consultant en loopbaancoach. Ik gebruik mijn eigen loopbaan graag als bron van ervaring die ik kan delen.

Ik krijg energie van:
De tinteling in de ogen van mensen die weer een uitzicht krijgen, omdat ze inzicht hebben gekregen in wat voor hen écht telt en ze hun passie (terug) ontdekken. Het is fantastisch om te ervaren hoe mensen bezwaard, bezorgd of vermoeid een coaching aanvatten en dan zichtbaar verlicht, opgelucht of met energie weer verder kunnen nadien.

Ik vind het fantastisch om de evolutie te ervaren die mensen kunnen meemaken, op professioneel en persoonlijk vlak, van droom naar werkelijkheid, wanneer ze de moed of durf hebben gevonden om die keuzes te maken die er echt toe doen.

Mijn specialisatie binnen loopbaanbegeleiding:
Ik werk vanuit de positieve psychologie en zoek samen met jou naar wat je energie geeft, wat je graag doet, wat je passie is en in welke (werk)context je je het beste voelt.

Iedereen is welkom, of je nu theoretisch of praktisch bent geschoold, in een overheids- of privé organisatie of als zelfstandige werkt. Of je nu zinzoeker, smaakmaker, stille helper, ideeênfontein, plantrekker, jazegger, bezige bij of foutenspeurneus,… bent.

Als arbeidspsycholoog, met goede kennis van de arbeidsmarkt wil ik je concreet helpen in de richting van een loopbaan die je zelf vorm kan geven en die bij je talenten past.

Mijn motto als coach:
Niet iedereen hoeft een ster te zijn, maar iedereen kan wel schitteren. 

Leuk om te weten:
Thema’s die mij  in het bijzonder boeien zijn:

  • Op het werk omgaan met (iemand met) ADHD of ASS (autisme spectrum stoornis)
  • Werk combineren met mantelzorg
  • Stress- en burnout
  • Conflictbemiddeling

Ik gebruik doorgaans een luisterend oor, een scherp inzicht, een onderbouwde aanpak, een respectvolle curiositeit en een vleugje humor.

Contacteer me:
Jeroen Bogaert
+32 468 25 02 15
 bogaert.consulting@gmail.com
Connecteer met me via LinkedIn