Welkom! Ik ben Kim.

Vanuit mijn betrokkenheid en luistervaardigheid ga ik samen met mijn jou als coachee onderweg naar inzicht. Ik combineer mijn coachingvaardigheden met een brede kennis van de arbeidsmarkt. Volledig op maat van jouw vragen of twijfels gaan we onderweg naar jouw loopbaandoel.

Jobcoach Kim

Mijn achtergrond

Na het afronden van mijn Bachelor Maatschappelijk werk optie Personeelswerk, ben ik ruim 15 jaar actief geweest binnen HR. Vanuit mijn passie voor bedrijven én medewerkers, ben ik mij continu blijven bijscholen: Gecertificeerd coach (Center for Self management van Jef Clement), HR executive programma EHSAL Management School, Loopbaanprofessional, werken met talenten…

Deze expertise zet ik nu om in hands on hands on ondersteuning van bedrijven én doelgerichte loopbaanbegeleiding en coaching van medewerkers en individuen.

Ik krijg energie van

Mensen die de tijd durven nemen om stil te staan bij zichzelf om dan in actie te komen.

De meest diverse types mensen en werkomgevingen, hoe diverser, hoe liever!

Mijn specialisatie binnen loopbaanbegeleiding

Ik werk altijd op maat en sta graag samen met jou stil bij jouw vragen en help je antwoorden te vinden op jouw loopbaanvragen.

Waarin ik uitblink: je helpen bij het beter omgaan met stress, evenwicht werk-privé (terug) vinden, loopbaankeuzes maken, loopbaanswitches,…

Mijn motto (als coach)

Kies bewust en ga voor je doel!

Overig

Elk coachingstraject is er een op maat van jouw behoeften en vragen, ik hanteer geen standaard aanpak.

Contacteer me

Kim Peeters
+32 477 66 20 61
kim@diamondcoachinghr.be
www.diamondcoachinghr.be
Connecteer met me via LinkedIn

Enkele referenties

Na een burn-out heb ik besloten om loopbaanbegeleiding te volgen. Via andere contacten ben ik bij Kim terechtgekomen. Na het kennismakingsgesprek wist ik meteen dat ik bij de juiste persoon zat. Kim stelt je gerust, luistert zeer actief naar wie je bent en wat je wil in je leven en je werk. Ook door gerichte vragen te stellen kom je samen met haar tot de beste 'oplossing' voor jezelf. Een absolute aanrader!

T. Steeman, Sint-Gillis-Waas
T. Steeman, Sint-Gillis-Waas

Na een lange werkonderbreking zocht ik een authentiek iemand met de nodige expertise om me op weg te zetten en te ondersteunen in mijn zoektocht naar een job. Kim is een betrokken, warme vrouw met de nodige kennis en ervaring om mensen te coachen. Ik kan telkens voelen dat het werkelijk haar passie is om dit te doen en dat is fijn. Van daaruit heeft ze mij gesterkt om te blijven geloven in mezelf, om ervoor te gaan ook al is het een lastig parcours om bovenal trouw te blijven aan mezelf.

K. Geerts, Sint-Niklaas
K. Geerts, Sint-Niklaas

Met kleine stapjes en jouw begeleiding & coaching heb ik het allemaal wat beter kunnen plaatsen, wat meer inzicht gekregen in wat ik juist wil en kan. Dat heeft rust en zelfvertrouwen gebracht en precies daardoor heb ik de stap durven zetten naar dat grote, onbekende zelfstandigenstatuut. Jouw aanpak: heel begripvol, geduldig, met oog voor het persoonlijke. Je focust op capaciteiten, karakter en wensen, en niet louter op de huidige job.

E. Maertens, Mechelen
E. Maertens, Mechelen