Welkom! Ik ben Kristien.

Er zit zoveel kracht in je. De mogelijkheden van je denken, kunnen, willen en durven samen exploreren is iets waar ik je graag op uitnodig in onze gesprekken. Waarderend onderzoeken van wat er is en wat kan zijn.

 

 

 

Jobcoach Kristien

Mijn achtergrond:
Meer dan twintig jaar ervaring als onder meer HR-verantwoordelijke, HR-consultant en nu als zaakvoerder, actief in zeer uiteenlopende werkcontexten: multinationals, kleine Kmo’s, lokale besturen, sociale sector, harde industrie, ... Zo bouwde ik een stevige rugzak aan ervaringen, leerde ik diverse beroepen en werkcontexten kennen, waardoor ik flexibel kan schakelen in soms lastige situaties van weerstand en verandering.

Ik ben een geschoolde individuele, groeps- en organisatiecoach, loopbaanbegeleider, trainer en assessor bij selectieprocessen.

Doelgericht, authentiek en inlevend, waarderend onderzoekend en analytisch verhelderend, bouw ik een duurzame relatie met je op en prikkel je enthousiasme naar meer.

Ik krijg energie van:
Bewust stilstaan in het moment, schaterlachen met vrienden, lange wandelingen maken – met de handen in de aarde, de wind voelen, de regen horen, .. Zien groeien. Doen groeien. Zelf groeien.

Mijn specialisatie binnen loopbaanbegeleiding:
Ik ben niet onder één hoedje te vangen. Het is net daar waar ik een verschil maak.

Wat doe ik: met volle aandacht luisteren naar wat je (niet)zegt, (niet)doet, je prikkelen met uitdagende opdrachten die je veilig uit je comfortzone brengen. Organische puzzelstukjes toevoegen aan jouw verhaal om te verdiepen naar dàt waar je antwoorden zoekt. Doelgericht én verankerend van inzichten naar concreet gedrag, zodat je sterker verder kan bij ons afscheid.

Ik voeg toe vanuit een ruime rugzak aan ervaringen in tal van organisaties, vanuit diverse rollen die ik opnam, en opdrachten die ik uitvoerde. Hierdoor kan ik flexibel én met achtergrondkennis helpen antwoorden te vinden op je loopbaanvragen.

Mijn motto (als coach):
“Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan!” (Pipi Langkous).
Heerlijk, .. hoe denken in mogelijkheden je vleugels geven kan.

Overig :
Ik richtte “Zicht op Zee” in 2015 op, om te doen wat ik écht wilde doen: mensen, groepen en organisaties ondersteunen om hun talent te ontwikkelen en optimaal in te zetten. Een aanpak met een frisse blik en een nieuw perspectief. Volgens de waarden die voor me belangrijk zijn: respect, authenticiteit, nabijheid, vertrouwen en veiligheid. Elk project en elk verhaal is maatwerk, maar deze waarden staan altijd centraal. In warme samenwerking met Dialogisch, bouw ik mijn professioneel verhaal sterker uit.

Contacteer me:
Kristien Jenaer
+32 499 80 54 76
 kristien.Jenaer@zichtopzee.net
www.zichtopzee.net
Connecteer met me via LinkedIn