Welkom! Ik ben Lynn.

Authentieke keuzes maken vraagt een stevige portie durf. Het resultaat is echter heerlijk: als mens helemaal openbloeien en volop in het leven staan, ook in je job. Als coach sta ik graag aan je zijde tijdens deze ontdekkingstocht.

Jobcoach Lynn

Mijn achtergrond:
De rode draad in mijn leven is mijn enorme nieuwsgierigheid naar het leven zelf. Van opleiding ben ik Taal- en Letterkundige, maar dat is maar één aspect. Ik ben ook mama, kampeerder, reiziger, coach, leerkracht, vrouw, creatieveling en nog zo veel meer.

Als leerkracht Maatschappelijke Oriëntatie (Inburgering) werk ik samen met mensen van over de hele wereld met elk hun eigen verhaal, achtergrond, overtuiging. Wat we echter allemaal gemeenschappelijk hebben, is dat onze ogen blinken als we spreken over wat we echt belangrijk vinden. Wat doet jou stralen? Waarin blink jij uit? Ik zoek het graag samen met je uit.

Ik krijg energie van:
Een klein gelukske: een schaterlach, de lekkerste praline uit het doosje halen, ochtenddauw op een spinnenweb, een oprecht gesprek, stilte die alles vertelt, …

Mijn specialisatie binnen loopbaanbegeleiding:
Ik ben ervan overtuigd dat je niet moet wachten op de juiste omstandigheden om te floreren op je job, maar dat je zelf de omgeving kan creëren waarin je helemaal openbloeit. En dit hoeft niet per se door meer en harder te werken. Jij weet wat je nodig hebt!

Mijn motto als coach:
“Nothing can dim the light which shines from within.” – Maya Angelou

Kiezen voor wat je echt boeit, doet je stralen.

Leuk om te weten:
Je kan bij mij ook terecht voor coaching in het Spaans, Frans en Engels.

Contacteer me:
Lynn Lambrechts
+32 486 73 00 83
lynnlambrechts@gmail.com
Connecteer met me via LinkedIn