Welkom, ik ben Nicole!

Wanneer mensen zicht krijgen op hun kwaliteiten vormt dat een grote meerwaarde voor zichzelf en voor de organisatie waarin ze werken. Ik help je inzichten te krijgen in welke kwaliteiten jou echt energie geven, waar jij op wil inzetten en hoe je je staande kan houden in een veeleisende omgeving.

Jobcoach Nicole

Binnen het traject loopbaancoaching komen we tot inzichten in hoe het voor jou ‘werkt’ op het werk. Ik reik je handvatten aan om bewust om te gaan met zowel je kwaliteiten als je valkuilen. Tips waarmee jij direct op de werkvloer aan de slag kunt, of waarmee jij heel bewust een nieuwe weg kan inslaan.

Mijn achtergrond

Vanuit mijn achtergrond als psychologisch consulent, coach en psychotherapeut binnen o.a. het Universitair Ziekenhuis Antwerpen en binnen onderwijs, bouwde ik de nodige ervaring op om een zelfstandige praktijk te starten. Mijn specialisaties in HSP, hoogbegaafdheid, onderpresteren, stresshantering, ontwikkelingsstoornissen (AD(H)D, ASS,…) en leerstoornissen maakt dat ik ook deze thema’s bespreekbaar kan maken op de werkvloer. Zo zoeken wij samen uit wat jij nodig hebt om te komen tot een fijne work-life balance en het inzetten van die talenten die jou energie geven om jouw werkgeluk te vinden.

Ik krijg energie van

Mensen op weg zetten in een traject naar meer zelfkennis en zelfbewustzijn, zodat zij hun leven en loopbaan opnieuw in handen nemen. Ik zie dagelijks hoeveel energie er vrijkomt wanneer in een coachingtraject alle puzzelstukjes op hun plaats vallen.

Mijn specialisatie binnen loopbaanbegeleiding

Iedereen is welkom! In mijn praktijk werk ik met jong en minder jong. Door mijn specialisaties, merk ik dat vooral mensen met stressklachten, ASS, AD(H)D, HSP of hoogbegaafdheid bij mij in de praktijk komen, vaak gericht op specifieke vragen rond jobhantering. Samen bekijken hoe dit voor jou werkt, geeft vaak al veel inzichten, zowel naar jezelf toe als naar wat jij belangrijk vindt in je job.

Mijn motto (als coach)

Iedereen heeft talent. Het is een kwestie van in beweging blijven, tot je het jouwe gevonden hebt!

Overig

Ik ben naast integratief psychotherapeut, ACT therapeut en (loopbaan)coach ook bezig met groepstrajecten rond persoonlijke groei, zowel in de praktijk in Herenthout, als 1 maal per jaar een weektraject in het prachtige Kroatië. Heel fijn om op deze wondermooie locatie, buiten in de natuur, samen stappen te zetten die nog heel lang nazinderen. Op vraag kunnen we ook loopbaancoaching doen buiten. Verder hou ik er van om mijn kennis door te geven als trainer in diverse opleidingen, op diverse locaties.

Contacteer me

Nicole Dewinter
+32 497 82 96 81
Nicole.dewinter1@telenet.be
www.talentumcoaching.be
Connecteer met me via LinkedIn

Enkele referenties

Mijn loopbaanbegeleiding bij Nicole bracht me veel inzichten. Ze
moet wel een scherp oog hebben en heel empatisch zijn, want ze legde meteen de vinger op mijn werkpunten en waar het schoentje wrong. Dankzij haar oefeningen en gerichte vragen slaagde ik er ook in om te vinden wat ik dan wél wou. En vond ik de durf om er voor te gaan. Had ik deze loopbaanbegeleiding maar jaren eerder gevolgd!

A.
A.Een tijdje geleden was ik niet gelukkig in mijn job (onderwijs). Ik
begon zelf mogelijke pistes te verkennen: zou ik een extra opleiding volgen, ergens anders solliciteren, iets totaal anders (out of the box) studeren, starten als zelfstandige in bijberoep … De situatie zorgde voor veel chaos in mijn hoofd. Daarom heb ik beslist om loopbaanbegeleiding te volgen. Nicole heeft me fantastisch opgevangen en begeleid. Ze heeft me doen inzien dat ik de lat niet zo hoog moet leggen en gaf me vaak praktische tips. Dankzij onze gesprekken voelde ik me beter in mijn vel. Ze heeft me bovendien gestimuleerd om te starten als zelfstandige in bijberoep, haar duwtje in de rug had ik nodig. Ik kan loopbaanbegeleiding dan ook iedereen aanraden!

Inne
InneTijdens mijn loopbaancoaching zorgde Nicole voor een kader van vertrouwen en inzichten, waardoor ik geleidelijk kon groeien in het achterhalen van mijn persoonlijke en professionele
waarden en prioriteiten. Dankzij haar zachte begeleiding en bijsturing kon ik inzicht en overzicht creëeren waardoor ik al maanden meer ademruimte ervaar in mijn job.

C.
C.