Welkom! Ik ben Sabine

Ik help je graag verder in het exploreren, ontdekken en inzetten van je eigen potentieel. Je (terug) in je  kracht te helpen staan om van daaruit je dromen en doelstellingen te realiseren. Op jouw tempo, en op jouw manier.

Met lef, maar ook met mildheid; met belangrijke vragen, en ook met humor – zo vinden we samen de oplossingen die nu bij jouw leven passen.

https://www.dialogisch.be/wp-content/uploads/2018/06/Sabine_2_300-300x300.jpg

Mijn achtergrond:
Mijn papa noemde me “The Why kid” omdat ik zoveel vragen stelde. Ik groeide op in Zuid Afrika en Australië.

Ik werkte 20 jaar in de bedrijfswereld, waarvan vele jaren als leidinggevende. Ik leerde veel, maakte ook veel fouten, ken de uitdagingen en de valkuilen. Ik stond op de rand van een burnout en verloor mezelf bijna in het gejaag en de politieke spelletjes. Als coach combineer ik deze ervaring en mijn inzichten tijdens mijn eigen process met mijn ervaring in potentieel-gericht coachen om mensen op een rustige manier, stap voor stap, te begeleiden op hun pad. Met veel respect voor hun tempo en op hun manier.

Ik krijg energie van:
De natuur. Kleine momenten van geluk. Naar de sterren kijken rond een kampvuur. Mijn tenen in het zand op het strand van Kaapstad. Mensen die luid lachen en voluit durven leven. Mensen die het lef hebben om te zeggen ‘ik weet het (even) niet’ en toch de volgende stap zetten. Dat bewonder ik.

Mijn ideale klant / specialisatie binnen loopbaanbegeleiding:
Mijn passie ligt in mensen terug dichter bij zichzelf brengen door het zichtbaar maken van onbenutte talenten en potentieel. Iedereen is welkom bij mij!

In onze sessies kan je even afstand nemen van de dagelijkse rush. We creëren ruimte om je "Why?" scherp te zetten en terug bewust je pad uit te stippelen.

Bij mij geen oeverloze gesprekken om te graven in het verleden. We vertrekken vanuit wat nu is en kijken naar wat van hieruit mogelijk is. Soms babbelen we, soms doen we oefeningen, soms gaan we even wandelen. Coaching kan ook heerlijke fun zijn! Mijn ideale klant is iemand die zegt “ok, ik wil dat wel eens proberen.”

Onderwerpen die me nauw aan het hart liggen:
- Authenticiteit op het werk
- Zelf-leiderschap
- Zielsmissie (duidelijk krijgen, omzetten naar acties)
- De kracht van kwetsbaarheid
- Prive-Werk balans
- Mindful werken
- Meditatie

Mijn motto als coach: “To remember who you are, you have to forget who they told you to be.”

Leuk om te weten:
Ik ben gecertificeerd coach en volgde opleidingen in Transformational Presence coaching, Organizational and Relationship Systems Coaching (ORSC) en hypnotherapie. Deze opleidingen hebben me geleerd om intuititief en met diep aandacht te luisteren, belangrijke vragen te stellen en een veilige ruimte te creëren voor jouw proces.

Coachen kan op locatie in Gent en Oudenaarde, via skype, bij jou thuis of als wandeling in de natuur.

Contacteer mij: info@dialogisch.be, en vermeld "Sabine" in het onderwerp.