Welkom! Ik ben Sandra.

Ik vind dat iedereen een coach verdient! Zeker op het moment in je leven waar vragen zoals ‘is het dit wel dat ik wil doen?’ je overvallen. Ik kan je als coach op die momenten helpen om tot inzicht te komen wat de juiste weg is voor jou. Je leert jezelf beter kennen, en je blinde vlek wordt ineens een stukje kleiner.

 

 

 

Jobcoach Sandra

Mijn achtergrond:
Met een bachelor communicatie op zak heb ik een achtergrond opgebouwd in HR, zowel de harde als de zachte kant, als leidinggevende en als medewerker. In 2013 heb ik de keuze gemaakt om meer mijn eigen goesting te doen en ben ik zelfstandige geworden. Ik doe loopbaanbegeleiding en (stress- en burn-out) coaching, en combineer dit met freelance opdrachten bij bedrijven. Zo blijf ik ook op de hoogte van de arbeidsmarkt. Voor mij de ideale combinatie!

Ik krijg energie van:
Van anderen: Iets kunnen betekenen voor mensen of hen inspireren, zodat ze dat eerste kleine stapje om meer hun goesting te kunnen doen toch durven zetten.

Voor mezelf: Nieuwe dingen proberen!

Mijn specialisatie binnen loopbaanbegeleiding:
Ik geloof sterk in de ‘klik’ met een coach. Een vertrouwensband. Ik geloof dat, als je je comfortabel voelt bij je coach, je ook makkelijker het achterste van je tong durft laten zien. Dit kan alleen maar bijdragen aan je eigen succes. Dus ongeacht leeftijd of diploma, voel jij je goed bij mij als coach, begeleid ik je met plezier naar datgene wat je écht wil voor jezelf, en niet omdat anderen dat van jou verwachten.

Mijn motto als coach: Exploring your choices!

Leuk om te weten:
Globetrotter, eeuwige student, blogger (thekameleontrail.be) en vrijwilliger. Een echte ontdekker en genieter van het leven! Momenteel probeer ik uit of ik schilderstalent heb, aan de Kunstacademie. Nooit te laat om te exploreren, het tweede moment is immers nù!

Contacteer me:
Sandra Van Reeth
+32 475 87 02 47
sandra@questforlife.be
www.questforlife.be
Connecteer met me via LinkedIn