Welkom! Ik ben Veerle.

Vanuit een doorleefde ervaring als werknemer en daarna als leidinggevende heb ik geleerd dat mensen zich pas écht goed voelen in hun job als ze hun talent kunnen inzetten. Het vinden en ontplooien van je talent wordt gedragen vanuit je eigen innerlijk leiderschap. Ik help je zicht krijgen op je talenten en je pad naar innerlijk leiderschap te bewandelen.

Jobcoach Veerle

Mijn achtergrond:
Van basisopleiding ben ik filosoof en seksuoloog. Nadien heb ik me bijkomend geschoold tot gestalttherapeut en -coach, inspirerend coach, systemisch coach en procesbegeleider in het generatief leiderschap. Ik kan niet leven zonder te leren en volg en geef nog steeds veelvuldig bijscholingen die mijn passie voor mensen en hun ontwikkeling ondersteunt.

Ik krijg energie van:
Ik begeleid mensen graag naar meer energie en minder gedoe. Door stevig in je schoenen te staan, kan je beter je eigen pad bewandelen en kom je op plekken waar jouw unieke talent welkom is. Wanneer ik dit zie gebeuren bij mensen, dan word ik daar erg gelukkig van.

Mijn specialisatie binnen loopbaanbegeleiding:
Werkplezier en persoonlijke ontwikkeling staan centraal. Ik ga met je op zoek naar dat wat je drijft en goesting geeft zodat je opnieuw ‘de beste versie van jezelf’ kan zijn en je met plezier aan de dag begint en niet alleen jezelf maar ook anderen gelukkig maakt met wat jij te bieden hebt.

Mijn motto (als coach):
“Alles is altijd een kladversie”

Wanneer je wacht tot alle condities bij jezelf en in je omgeving perfect zijn, kom je nooit in beweging en wandelt je droomleven je aan je neus voorbij!

“Waar je struikelt, ligt je schat!”

Het leven is één lange ontwikkeling en daar waar je tegenaan loopt, liggen vaak de grootste uitdagingen. Het zijn deze vaak onverwachte wendingen die het leven zo bijzonder en uniek maken.

Leuk om te weten:
Ik hou van tango dansen! In het leven probeer ik ook steeds een evenwicht te zoeken tussen volgen en leiden zodat mijn plezier en energie optimaal gevoed blijven en ik ook in mijn werk voel dat ik leef.

Contacteer me:
Veerle Meurs
+32 494 33 46 06
veerle@brio.works
brio.works
Connecteer met me via LinkedIn