“The more knowledge we have, the more wisdom we need to ensure that it is used well.”

– anonymous

In de afgelopen decennia zijn we overgestapt van 'harder werken' naar 'slimmer werken'. Vandaag is informatie en kennis overal aanwezig. Het is een product op zich geworden.
Het is tijd om de overstap te maken van 'slimmer werken' naar 'wijzer werken'.

In de complexe wereld van vandaag kunnen organisaties alleen maar gedijen als ze kunnen terugvallen op wijze leiders: mensen die zichzelf en de situatie beter begrijpen, mensen die voortdurend hun vaardigheden en inzichten ontwikkelen en mensen wiens gedrag een voorbeeld is en wiens oordeel gezond. Leiders die anderen met zich mee kunnen nemen – ook in moeilijke situaties.

Leid je met je volle persoon en al je talenten?

Een effectieve leider zijn vraagt je om je te laten zien vanuit heelheid, trouw aan je persoonlijke waarden en met een duidelijke visie.
Het vraagt je om tot de kern te komen van waar je om geeft, wie je bent als uniek individu en hoe je het beste kunt worden dat je kunt zijn. De eerste persoon die je moet leiden voordat je iemand anders kunt leiden, is immers jezelf en dat betekent dat je alles wordt wat je wilt dat je team is in termen van attitudes, gedrag en acties. Leiderschap van binnenuit voeden kost tijd, aandacht, moed en oefening.

Ben je klaar om te verkennen hoe je nog vollediger kunt leiden?

Hoe we kunnen helpen:

  • We observeren, luisteren en stellen vragen om je situatie te begrijpen en te ontdekken wat er wil gebeuren.
  • We reizen met je mee om je leiderschapswaarden en doel te ontdekken en helpen deze te vertalen naar effectieve attitudes, gedragingen en acties om je te helpen bij het ontdekken van onontgonnen potentieel, zowel in jezelf als in je team
  • We delen hulpmiddelen en technieken die je reis vergemakkelijken
  • We stimuleren een engagement voor concrete acties en de ontwikkeling van duurzame persoonlijke of professionele groei en verandering.

“How you live is how you coach or lead”

Heb je een vraag rond executive coaching? Neem gerust contact op via info@dialogisch.be

Onze coaches

Petra Peltenburg

Petra Peltenburg

Executive en team coach

Petra is de bezielster van Dialogisch en gecertificeerd coach (ICF) en Certified Transformational Presence Coach (CTPC – Center for Transformational Presence (USA). Petra heeft een ruime ervaring binnen HRM en is ervaren executive coach, career coach en bemiddelaar. Petra richt zich binnen bedrijven vooral op: (executive) coaching, team coaching, stress coaching, bemiddeling en HR trajecten op maat.

Sabine Clappaert

Sabine Clappaert

Executive en team coach

Sabine is gecertificeerd culture change facilitator (Barrett's Values Centre), leiderschaps- en team coach. Ze behaalde diploma's in Organisational and Relationship Systems Coaching en Transformational Presence in Leadership and Coaching. Sabine richt zich binnen bedrijven vooral op: begeleiden van cultuur verandering, (zelf)leiderschap coaching, team coaching en change communication support.

Tessa De Buyssere

Tessa De Buyssere

Executive coach

Tessa is senior HR professional met een basisopleiding als Handelsingenieur. Tessa werkt al meer dan 20 jaar in nationale en internationale omgevingen waarin ze haar analytische vaardigheden gebruikt om te zoeken naar effectieve, praktische oplossingen voor mens-gerelateerde issues. Ze schoolde zich bij tot gecertificeerde coach en trainer en legt zich toe op het begeleiden van leiders en teamleden in het doorbreken van de obstakels die hun carrière belemmeren. Tessa biedt naast loopbaanbegeleiding ook executive coaching en leiderschapstraining aan.

Annick Huybrechts

Annick Huybrechts

Executive coach & bemiddelaar

Annick is een ervaren coach en trainer die haar strepen in het bedrijfsleven heeft verdiend als directielid. Annick heeft ruime ervaring in het geven van trainingen op het vlak van leiderschap, verbindende communicatie en persoonlijke ontwikkeling. Annick richt zich binnen bedrijven op executive coaching, bemiddeling, stress coaching en opleidingen op maat.

Cindy Rowe

Cindy Rowe

Executive coach

Cindy startte haar carrière als advocaat. Daarna was ze jarenlang actief als HR consultant voor SDWORX. Vandaag begeleidt ze o.a.als HR Directeur een groot internationaal advocatenkantoor. Ze is ICF gecertificeerd coach en stress-en burnoutcoach. Haar toegevoegde waarde ligt vooral op het vlak van executive coaching, team coaching en het coachen van medewerkers met stressklachten.