“The more knowledge we have, the more wisdom we need to ensure that it is used well.”

– anonymous

In de afgelopen decennia zijn we overgestapt van 'harder werken' naar 'slimmer werken'. Vandaag is informatie en kennis overal aanwezig. Het is een product op zich geworden.
Het is tijd om de overstap te maken van 'slimmer werken' naar 'wijzer werken'.

In de complexe wereld van vandaag kunnen organisaties alleen maar gedijen als ze kunnen terugvallen op wijze leiders: mensen die zichzelf en de situatie beter begrijpen, mensen die voortdurend hun vaardigheden en inzichten ontwikkelen en mensen wiens gedrag een voorbeeld is en wiens oordeel gezond. Leiders die anderen met zich mee kunnen nemen – ook in moeilijke situaties.

Leid je met je volle persoon en al je talenten?

Een effectieve leider zijn vraagt je om je te laten zien vanuit heelheid, trouw aan je persoonlijke waarden en met een duidelijke visie.
Het vraagt je om tot de kern te komen van waar je om geeft, wie je bent als uniek individu en hoe je het beste kunt worden dat je kunt zijn. De eerste persoon die je moet leiden voordat je iemand anders kunt leiden, is immers jezelf en dat betekent dat je alles wordt wat je wilt dat je team is in termen van attitudes, gedrag en acties. Leiderschap van binnenuit voeden kost tijd, aandacht, moed en oefening.

Ben je klaar om te verkennen hoe je nog vollediger kunt leiden?

Hoe we kunnen helpen:

  • We observeren, luisteren en stellen vragen om je situatie te begrijpen en te ontdekken wat er wil gebeuren.
  • We reizen met je mee om je leiderschapswaarden en doel te ontdekken en helpen deze te vertalen naar effectieve attitudes, gedragingen en acties om je te helpen bij het ontdekken van onontgonnen potentieel, zowel in jezelf als in je team
  • We delen hulpmiddelen en technieken die je reis vergemakkelijken
  • We stimuleren een engagement voor concrete acties en de ontwikkeling van duurzame persoonlijke of professionele groei en verandering.

“How you live is how you coach or lead”

Heb je een vraag rond executive coaching? Neem gerust contact op via info@dialogisch.be