"Ik heb haast om het rustig aan te doen."

- Vathum

Wil je minder stress en meer geluk en veerkracht ervaren?

Steven je af op een burnout of zit je momenteel thuis in verband met een burnout?

Stress en burn-out komen steeds vaker voor in onze maatschappij. Stress kan worden veroorzaakt door bijvoorbeeld:

  • Ingrijpende of belangrijke gebeurtenissen in je leven
  • Alledaagse zaken waar je geen invloed op hebt
  • Positieve zaken zoals bijvoorbeeld een huwelijk of een verhuizing

In sommige gevallen is stress zinvol. Het zorgt voor betere prestaties. In vele andere situaties zorgt het echter voor een opbouw van spanning in het lichaam, omdat we de geproduceerde stresshormonen niet kwijt raken. Uiteindelijk kan langdurige stress leiden tot burn-out. Er zijn gelukkig manieren om te leren omgaan met stress, of om stress te verminderen. Stress coaching is daar één van.

Bij burn-out en stressgerelateerde problemen wordt als basis hartcoherentie training ingezet. Indien gewenst, kan dat gecombineerd worden met stresscoaching.

Hartcoherentie is een zeer eenvoudige, wetenschappelijk onderbouwde methode om stress efficiënt en effectief te verminderen. Ook wanneer je liever niet te diep ingaat op je problemen en uitdagingen, wordt je op deze manier zeer doeltreffend geholpen. Op relatief korte termijn leer je zelf in te spelen op stresserende situaties.

Samen gaan we ermee aan de slag en tonen we je hoe je het stress systeem van je lichaam kunt beïnvloeden om je terug rustig en ontspannen te voelen. De resultaten zijn duidelijk merkbaar en meetbaar!

Benieuwd? Hier lees je alles over hartcoherentie.

Heb je een vraag rond stress coaching of hartcoherentie training? Contacteer mij gerust persoonlijk via petra@dialogisch.be