‘If you want to go fast, go alone. If you want to get far, go together.’

– African proverb

Het doel van teamcoaching is om te helpen een geheel te bouwen dat groter is dan de som van de delen.
Naarmate meer en meer traditionele organisaties overschakelen op agile manieren van werken, wordt het steeds belangrijker om in wisselende teams te kunnen werken. Teamleden hebben meer vrijheid, werken autonoom en zijn zelfsturend.

In deze tijden van verandering en complexiteit helpen onze coaches teams hun verschil in kennis, persoonlijkheden, vaardigheden, talenten en werkstijlen te identificeren en te benutten om groepsdoelen te bereiken.

Het doel?

  • Individuen en teams te helpen zich te stretchen buiten hun huidige mogelijkheden
  • Verbetering van samenwerking en intrapreneurschap binnen teams
  • Nieuwe ideeën herkennen en kansen zien in plaats van problemen

Wat teamcoaching kan opleveren:

  • Versterking van de samenwerking
  • Verduidelijking van gemeenschappelijke ambities en doelen
  • Ontdekken van ideeën, kansen en onbenut potentieel
  • Oplossen van conflicten binnen teams

Heb je een vraag rond team coaching? Neem gerust contact op via info@dialogisch.be 

Onze team coaches

Petra Peltenburg

Petra Peltenburg

Executive en team coach

Petra is de bezielster van Dialogisch en gecertificeerd coach (ICF) en Certified Transformational Presence Coach (CTPC – Center for Transformational Presence (USA). Petra heeft een ruime ervaring binnen HRM en is ervaren executive coach, career coach en bemiddelaar. Petra richt zich binnen bedrijven vooral op: (executive) coaching, team coaching, stress coaching, bemiddeling en HR trajecten op maat.

Sabine Clappaert

Sabine Clappaert

Executive en team coach

Sabine is gecertificeerd culture change facilitator (Barrett's Values Centre), leiderschaps- en team coach. Ze behaalde diploma's in Organisational and Relationship Systems Coaching en Transformational Presence in Leadership and Coaching. Sabine richt zich binnen bedrijven vooral op: begeleiden van cultuur verandering, (zelf)leiderschap coaching, team coaching en change communication support.

Cindy Rowe

Cindy Rowe

Executive en team coach

Cindy startte haar carrière als advocaat. Daarna was ze jarenlang actief als HR consultant voor SDWORX. Vandaag begeleidt ze o.a.als HR Directeur een groot internationaal advocatenkantoor. Ze is ICF gecertificeerd coach en stress-en burnoutcoach. Haar toegevoegde waarde ligt vooral op het vlak van executive coaching, team coaching en het coachen van medewerkers met stressklachten.