Loopbaancoaching

Petra luisterde begripvol, gaf me waardevolle inzichten én het nodige duwtje in de rug om een belangrijke beslissing te nemen. Mede dankzij haar kende een moeilijke periode toch een goeie afloop en heb ik heel veel zin om aan een nieuw hoofdstuk in mijn carrière te beginnen.

Sylvie
Sylvie Antwerpen

Tijdens het traject loopbaancoaching bij Petra heb ik mezelf en mijn ambities veel beter leren ((h)er)kennen, wat op zich al heel waardevol is. Afsluiten deden we met een vrij ambitieus (maar daar hou ik van), concreet en motiverend stappenplan. Aanrader!

Marc
Marc Hove

Als bedrijfsleider, stond ik eerst wat twijfelachtig tov loopbaancoaching. De uitkomsten zijn boven mijn verwachtingen. Ik heb terug richting gevonden en daarnaast geleerd hoe ik mijn leiderschap op de juiste manier kan inzetten. Petra is een coach met betrokkenheid die confronteert en richting geeft. Ik heb mijzelf herontdekt en dat maakt dat ik op een andere manier aanwezig kan zijn in mijn bedrijf en thuis.

Marc
Marc Grobbendonk

Stress – hartcoherentie

Petra heeft me enorm geholpen tijdens mijn burn-out. Om mezelf terug te vinden en op zoek te gaan naar mijn échte interesses. Ik leerde mezelf kennen om zo zowel op privéterrein als op het werk beter te functioneren. Bedankt Petra!

Peggy
Peggy Grobbendonk

Na doorverwijzing door mijn huisarts tijdens een stressvolle periode in mijn leven, kwam ik bij Petra terecht. De combinatie van hartcoherentie en de coaching door Petra hebben veel veranderd in mijn leven. Coaching heeft me geholpen op een andere manier tegen het leven aan te kijken en heeft me geholpen (bewuste) keuzes te maken. De hartcoherentie training heeft mijn stress knop echt kunnen resetten en ik pas het nog alle dagen toe. Voor mij is de coaching een groot geschenk geweest.

Lieve
Lieve Herenthout

Leadership coaching

Petra werkt vanuit een zeer betrokken aanwezigheid. Ik heb me begrepen gevoeld in mijn rol als leidinggevende en ik heb tools aangereikt gekregen om op een andere manier om te gaan met de zaken die op mijn pad komen. Petra gaat tot de essentie en durft te confronteren wanneer nodig. Ik heb stappen gezet in zowel mijn persoonlijk leiderschap als leiderschap op het werk, waarbij ik een andere manier van leiderschap heb leren kennen. Ik zou iedereen Petra als coach willen aanraden!

Geert
Geert Herentals