Jobcoach Jeroen van Dialogisch

Welkom! Ik ben Jeroen.

Ik ben een VDAB-loopbaancoach uit Brugge. Als jobcoach help ik je uitzicht te krijgen op je loopbaan door je inzicht te laten verwerven in wat je zelf écht wil, graag doet en goed kan. Ik laat je je talenten ontdekken, ervaren en verder ontwikkelen. Want je bent gelukkig(er) als je met je talenten werk met zin kan creëren.

Hiervoor kan je bij mij terecht

Loopbaanbegeleiding | Coaching naar (persoonlijk) leiderschap | Veerkracht in organisaties | Teamcoaching | Stress- en burn-out coaching (ook ter preventie) | Talent coaching & consulting

Als coach is het zo fijn om te zien dat mensen het plezier ervaren van (terug) in beweging te komen. Vaak starten mensen een coachingstraject omdat ze verder willen groeien, maar niet weten hoe. Omdat ze vastzitten, en niet weten hoe los te raken. Omdat ze in hun loopbaan omgeven zijn door mist, en niet weten waarheen. Ze zijn de weg naar (werk)geluk kwijt geraakt.

Onder het motto “als je dicht bij jezelf blijft, raak je verder”, ga ik samen met jou op stap via een traject op maat. Met een luisterend oor, een scherp inzicht, een onderbouwde aanpak, een respectvolle curiositeit en een vleugje humor ga ik samen met jou jouw talenten ontdekken. Daarbij werk ik vanuit de positieve psychologie en zoek ik samen met jou naar wat je energie geeft, wat je graag doet, wat je passie is en in welke (werk-)context je je het beste voelt. In dialoog zoeken we samen wat dit concreet kan betekenen voor je loopbaan en voor jezelf.

Iedereen is welkom voor loopbaanbegeleiding. Of je nu theoretisch of praktisch bent geschoold, in een overheids- of privé-organisatie of als zelfstandige werkt, of je nu een starter bent of ervaring zat hebt, of je nu alleen, als leidinggevende, of als team begeleiding wenst. Ik help je graag naar meer werkgeluk en persoonlijke effectiviteit.

Zij volgden al jobcoaching in Brugge

Mijn professionele achtergrond

Ik heb meer dan 20 jaar ervaring als arbeidspsycholoog, coach en leidinggevende. Dankzij een internationale loopbaan in HR consultancy, werving & selectie en talent management, weet ik wat werken is bij kleine en grote, lokale en internationale, privé- en overheidsorganisaties en kreeg ik een ruim zicht op de arbeidsmarkt.

Sinds 2014 combineer ik het werk als HR partner in de zorgsector met mijn zelfstandige activiteit als loopbaanbegeleider, talent coach en talent management consultant. Ik volgde diverse coachingsopleidingen als aanvulling op mijn psychologische achtergrond en heb me verder verdiept in stress- en burnout coaching, verbindende communicatie, NLP en ACT.

Leer me beter kennen

“Niet iedereen hoeft een ster te zijn, maar iedereen kan wel schitteren.”, dat is mijn motto. Het zorgt ervoor dat ik altijd kijk naar wat mensen energie geeft, wat ze graag doen, wat ze goed kunnen, wat ze nog willen en kunnen leren. Ik ben extra geprikkeld als mensen met een (zogenaamde) arbeidsbeperking op mij beroep doen. Ik zoek immers graag waar de beperking een kans creëert. Zo heb ik al verschillende mensen met een diagnose van autisme spectrum stoornis (ASS) kunnen helpen. Ook help ik graag mensen die hun professionele loopbaan willen combineren met mantelzorg.

Ik geloof dat elke loopbaan op loopafstand is, als je maar genoeg tijd neemt en beseft dat je niet altijd rechtdoor moet wanneer je vooruit wil gaan.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem zo snel mogelijk contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek of om een afspraak vast te leggen.

Voordelige jobcoaching in Brugge met de loopbaancheques van VDAB

Voor veel van onze coachees was loopbaanbegeleiding van onschatbare waarde, want het bezorgde hen inzichten die hen verder hielpen in hun werk- én privéleven. Dankzij de VDAB-loopbaancheques kwamen ze op een voordelige manier bij onze ervaren jobcoaches terecht.

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze jobcoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur jobcoaching betaal je dan € 80. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je hebt recht op loopbaancheques als je:

  • In Vlaanderen of Brussel woont
  • Momenteel werkzaam bent als werknemer of zelfstandige
  • Minimaal 7 jaar werkervaring hebt
  • Én je je loopbaancheques de afgelopen 6 jaar nog niet gebruikte
Logo VDAB-loopbaancheque

Je bent welkom in mijn praktijk