Loopbaancoaching in Wevelgem

Jobcoach Lieselot Nollet

Welkom!

Hallo, ik ben Lieselot Nollet

Ik ben een creatieve, aandachtige en veerkrachtige loopbaanbegeleider uit Wevelgem. Zinvolle, plezierige en succesvolle werkrelaties helpen tot stand brengen en onderhouden: dàt is wat ik doe, voor zelfstandigen, werknemers en leidinggevenden. Mijn eigen carrièrepad voerde me tot in Londen en terug. Ik ken dus zelf de uitdagingen van hoe je je eigen loopbaan richting geeft.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Om hun werkrelatie te optimaliseren, is het belangrijk dat mensen zelf goed weten wat ze willen en waar ze energie van krijgen.

In loopbaanbegeleiding staan we stil bij de uitdagingen die jij momenteel ervaart op professioneel vlak. Veelal zeggen mensen mij dat ze het gevoel hebben van ‘vast te zitten’ of ‘niet te weten wat de opties zijn’. Samen ontrafelen we de beginvraag tot we bij de kern komen: wat is nu de échte uitdaging en de échte belemmering. Vaak spelen er namelijk patronen die je ook elders in je leven vertoont.

Door te werken aan deze dieperliggende oorzaken, weliswaar toegepast op het professionele vraagstuk, los je niet alleen jouw acute ‘werkprobleem’ op, maar leer je ook je eigen patronen beter kennen en hanteren.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 2007-2014: consultant rekrutering en selectie bij Hudson
 • 2014-2018: coach en trainer bij Allegis Group International vanuit Londen
 • 2018-…: zelfstandig coach, senior assessor en soft HR-consultant
 • Co-trainer bij het jaartraject Future Proof Leadership

Opleidingen

 • 2002 – 2006: Master Toegepaste Economische Wetenschappen -optie Personeel & Organisatie (Cum Laude)
 • 2013: Mindfulness at work (Itam)
 • 2020: ICF coaching certificaat behaald op PCC niveau (yourcoach)
 • 2022: Stress- en burnout coaching (Annita Rogier)

Specialisaties

 • Persoonlijk leiderschap
 • People management – wie ben je als leidinggevende?
 • Stresscoaching
 • Authenticiteit

Zij volgden al jobcoaching in Wevelgem

Wat anderen zeggen over Lieselot Nollet

"Lieselot is een fijne dame bij wie je je snel op je gemak voelt. Ze stelt goede vragen en trekt daar ook goede conclusies uit. Ik heb op aanraden van haar toch een business plan opgesteld voor mijn huidige functie (hoewel ik niet meer gemotiveerd was) en er zo weer energie voor gekregen. Ik heb dankzij de sessies een veel beter zicht op welke elementen voor mij belangrijk zijn in een job. Dat overzicht zal ik zeker bijhouden en in de toekomst als leidraad gebruiken."
Daphné (business development manager – intussen eigenaar)
"Ik voelde me vastzitten op mijn werk en thuis. Met hulp van Lieselot leerde ik mijn situatie beter begrijpen en mijn grenzen te respecteren. Uiteindelijk nam ik ontslag, met vrede. Mijn advies: schakel tijdig een jobcoach in. Het is een cadeau voor jezelf. Lieselot is authentiek, warm, geduldig en to the point, met een brede professionele ervaring en empathie."
Sophie (marketing directeur)
Loopbaanbegeleider Lieselot Nollet in haar vrije tijd

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Ik krijg energie van niet alleen creatief maar ook fysiek bezig te zijn. Ik ben graag in beweging, zoals tijdens het lopen of wandelen. De vermoeidheid na een fysieke inspanning doet mij goed. Daarnaast leef ik ook op als ik mijn geest kan voeden met kunst en cultuur.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Wevelgem volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Wevelgem

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online