Loopbaancoaching in Lier bij Charline

Jobcoach Charline Neyrinck

Welkom!

Hallo, ik ben Charline Neyrinck

Naast loopbaanbegeleider in Lier, ben ik ook een toegewijde moeder, een bezige bij en gefascineerd door gezondheid, sport en psychologie. Mijn eigen ervaring met loopbaancoaching was levensveranderend: ik verliet mijn carrière als advocaat om zelf loopbaanbegeleider te worden. Ik sta graag aan jouw zijde op jouw weg naar meer werkgeluk, zodat je het vertrouwen en de kracht vindt om te worden wie je bent.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Met mijn ervaring als coach en bemiddelaar en mijn achtergrond in de advocatuur, help ik je graag om meer energie, richting en daadkracht te vinden. We identificeren samen de blokkades en pakken ze bij de kern aan. Samen maken we alles helder. Het resultaat? Een oplossing op maat die duurzaam is, zodat je kunt zijn wie je echt bent.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 9 jaar als advocaat (balie Antwerpen) 
 • 6 jaar actief als coach  
 • 7 jaar actief als bemiddelaar 

Opleidingen

 • Opleiding tot loopbaanprofessional (HRD Academy) 
 • Gecertificeerd stress- en burn-outcoach (VESB) 
 • Erkend bemiddelaar (Federale Bemiddelingscommissie) 
 • Transformational Presence 
 • Hartcoherentie 
 • Klinische psychologie (in opleiding) 

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding 
 • Stress- en burn-outcoaching 
 • Verbindende communicatie 
 • Zelfvertrouwen 
 • (Zelf)leiderschap 
 • Hartcoherentie 

Zij volgden al jobcoaching in Lier

Wat anderen zeggen over Charline Neyrinck

Het traject dat ik bij Charline aflegde sloot helemaal aan bij mijn persoonlijk proces. Ik stuitte binnen mijn loopbaan op een aantal issues en kwam in een ernstige burn-out terecht. Charline bood een kader waarbinnen ik mezelf kon ontvouwen en op ontdekking kon gaan. Ze plande een aantal technieken en reikte de juiste oefeningen aan. Vanuit haar achtergrond als advocate/juriste kon ze mij de nodige feedback geven op verschillende vlakken, steeds op een zachte en genuanceerde manier.
Tine Bellens
Charline ontvangt je in alle warmte, gezelligheid en vertrouwen. Als (loopbaan)coach heeft ze mij al tot verschillende nuttige inzichten gebracht. Ik ervaar het ook als zeer inspirerend dat Charline zelf ervaringsdeskundige is in het bewandelen van een loopbaantraject.
Sielke Hillen
Ik had het geluk dat ik werd doorverwezen naar Charline door mijn huisarts. Door aanhoudend thuiswerk, stress en veranderde werkomstandigheden zag ik het steeds minder zitten. Charline heeft me verschillende waardevolle inzichten gegeven tijdens onze gesprekken. Ze heeft zeker bijgedragen tot de verbetering van mijn professioneel functioneren maar ook privé is zeker e.e.a. verbeterd. Minstens 1 keer per dag denken aan een fijne gebeurtenis blijf ik doen! In het geval ik opnieuw vast kom te zitten, zal ik niet twijfelen om terug een afspraak te maken.
Wouter B.
Charline is een warm en hartelijk persoon. Ik voelde mij onmiddellijk “thuis” bij haar. Ik kan op een rustige en voor mij veilige manier mijn verhaal kwijt bij haar. Aan de hand van gesprekken, oefeningen en opdrachten daagt ze mij uit om uit mijn comfortzone te komen, te denken. Gaandeweg merk ik dat mijn blik op bepaalde obstakels die speelden, is veranderd.
Marijke Verhoeven
Loopbaanbegeleider Charline Neyrinck

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Na 9 jaar in de advocatuur besloot ik mijn toga aan de haak te hangen voor een carrièreswitch. Ik startte mijn eigen coach- en bemiddelingspraktijk en begon een studie klinische psychologie. Deze stap was niet makkelijk, maar ik ben er dankbaar voor, mede dankzij loopbaancoaching.

Mijn achtergrond in coaching, bemiddeling, psychologie en advocatuur zorgt voor een vruchtbare kruisbestuiving en verbreedt mijn perspectief.

In het gezelschap van mijn partner en dochter, in de natuur met mijn hardloopschoenen aan, voel ik me op mijn best. Gezonde voeding en sport zijn mijn passies, en bloemen, bergen en de zon toveren altijd een glimlach op mijn gezicht.

Het streven naar voortdurende groei en ontwikkeling geeft mij energie. Ik hoop deze energie met jou te delen, zodat je het beste uit jezelf kunt halen en een leven kunt leiden dat bij jou past.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Lier volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Lier

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online