Loopbaancoaching in Kortrijk

Jobcoach Lieselot Nollet

Welkom!

Hallo, ik ben Lieselot Nollet

Ik ben een loopbaanbegeleider uit de buurt van Kortrijk, gekenmerkt door creativiteit, aandacht en veerkracht. Mijn passie is het bevorderen en onderhouden van zinvolle, plezierige en succesvolle werkrelaties, of het nu gaat om zelfstandigen, werknemers of leidinggevenden. Met mijn eigen carrièrepad dat me naar Londen en weer terug bracht, begrijp ik de uitdagingen van het sturen van je eigen loopbaan.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Het is van cruciaal belang dat mensen zelf helder hebben wat ze willen en wat hen energie geeft om hun werkrelatie te optimaliseren.

In loopbaanbegeleiding onderzoeken we de huidige professionele uitdagingen waar jij mee te maken hebt. Vaak hoor ik mensen zeggen dat ze zich ‘vast’ voelen of ‘niet weten wat hun opties zijn’. Samen gaan we dieper in op de initiële vraag tot we de kern ervan bereiken: wat is werkelijk de uitdaging en de belemmering? Vaak zijn er patronen die zich ook elders in het leven manifesteren.

Door te werken aan deze onderliggende oorzaken, gericht op het professionele vraagstuk, los je niet alleen het directe ‘werkprobleem’ op, maar krijg je ook meer inzicht in en grip op je eigen patronen.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 2007-2014: consultant rekrutering en selectie bij Hudson
 • 2014-2018: coach en trainer bij Allegis Group International vanuit Londen
 • 2018-…: zelfstandig coach, senior assessor en soft HR-consultant
 • Co-trainer bij het jaartraject Future Proof Leadership

Opleidingen

 • 2002 – 2006: Master Toegepaste Economische Wetenschappen -optie Personeel & Organisatie (Cum Laude)
 • 2013: Mindfulness at work (Itam)
 • 2020: ICF coaching certificaat behaald op PCC niveau (yourcoach)
 • 2022: Stress- en burnout coaching (Annita Rogier)

Specialisaties

 • Persoonlijk leiderschap
 • People management – wie ben je als leidinggevende?
 • Stresscoaching
 • Authenticiteit

Zij volgden al jobcoaching in Kortrijk

Wat anderen zeggen over Lieselot Nollet

"Lieselot is een fijne dame bij wie je je snel op je gemak voelt. Ze stelt goede vragen en trekt daar ook goede conclusies uit. Ik heb op aanraden van haar toch een business plan opgesteld voor mijn huidige functie (hoewel ik niet meer gemotiveerd was) en er zo weer energie voor gekregen. Ik heb dankzij de sessies een veel beter zicht op welke elementen voor mij belangrijk zijn in een job. Dat overzicht zal ik zeker bijhouden en in de toekomst als leidraad gebruiken."
Daphné (business development manager – intussen eigenaar)
"Ik voelde me vastzitten op mijn werk en thuis. Met hulp van Lieselot leerde ik mijn situatie beter begrijpen en mijn grenzen te respecteren. Uiteindelijk nam ik ontslag, met vrede. Mijn advies: schakel tijdig een jobcoach in. Het is een cadeau voor jezelf. Lieselot is authentiek, warm, geduldig en to the point, met een brede professionele ervaring en empathie."
Sophie (marketing directeur)
Loopbaanbegeleider Lieselot Nollet in haar vrije tijd

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Ik krijg energie van zowel creatieve als fysieke activiteiten. Ik hou ervan om in beweging te zijn, zoals tijdens het rennen of wandelen. De voldoening na een fysieke inspanning doet me goed. Daarnaast bloei ik ook op wanneer ik mijn geest kan voeden met kunst en cultuur.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Kortrijk volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Kortrijk

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online