Trajecten voor veerkrachtige organisaties

Voel je dat er meer te halen valt uit je organisatie, maar weet je niet waar te beginnen? Vermoed je dat het volledige potentieel van je organisatie niet wordt benut? Merk je in de cijfers dat het ziekteverzuim stijgt? Merk je dat (sommige) medewerkers minder betrokken zijn? Het zijn vragen waar niet altijd een duidelijk antwoord voor klaarligt. Om je te helpen bij die vraagstukken, organiseren we opleidingen en coachingtrajecten op maat.

Waarom aan een wendbaar bedrijf werken?

Of je nu een eenmanszaak, een kleine KMO of een grotere organisatie hebt: er wordt veel gevraagd van organisaties en haar werknemers. De veranderende context waarin we leven en werken, vraagt om veerkracht en wendbaarheid. Die eigenschappen maken het verschil tussen groei en stagnatie.

Bovendien is het belangrijk om in contact te blijven met de “waarom” van je organisatie. Waarom doe je wat je doet? Wat is de essentie van je organisatie? Wat is de drijvende kracht van je organisatie?

Onze coachingstrajecten voor ondernemingen

Hoe we je organisatie kunnen helpen

Bij Dialogisch helpen we gezonde, duurzame en veerkrachtige bedrijven te creëren die kunnen groeien in de complexe wereld van vandaag. We vertrekken vanuit de essentie van de organisatie en helpen deze opnieuw centraal te zetten. Pas als de essentie – de “waarom” dus – doorheen de hele organisatie waait, zullen andere processen samenhangend reageren. We noemen dit systeemcoherentie. Wij ervaren dat organisaties die hun essentie “ademen”, minder ziekteverzuim ervaren, betere resultaten behalen en gelukkigere en veerkrachtige medewerkers hebben.

Wij begeleiden organisaties via opleidingen, coaching en consultancy. We bekijken samen wat er nodig is om beweging te brengen vanuit de huidige situatie of vraagstelling.

Bij ons kan je rekenen op zorg en kwaliteit

Dialogisch is geregistreerd dienstverlener voor de kmo-portefeuille

Dit betekent dat je als KMO een subsidie kan ontvangen voor de diensten die we aanbieden op het vlak van advies, opleiding en coaching. Ben je de zaakvoerder van een KMO (kleine of middelgrote onderneming), beoefenaar van een vrij beroep of ben je zelfstandige of zelfstandige in bijberoep, dan kom je ook in aanmerking voor de kmo-portefeuille.
Ons erkenningsnummer voor opleiding is DV.O225337
Ons erkenningsnummer voor advies is DV.A225338

Lees meer over de kmo-portefeuille.

Of we andere bedrijven hebben geholpen? 

Dat laten we je liever vertellen door enkele ondernemingen die je zijn voorgegaan.