“Once employees feel challenged, invigorated and productive, their efforts will naturally translate into profit and growth for the organization.”

– Richard Semler

Bij Dialogisch helpen we gezonde, duurzame en veerkrachtige bedrijven te creëren die kunnen gedijen in de complexe wereld van vandaag. Via transformationele coaching en training helpen we mensen buiten hun comfortzone te stappen en te groeien. We helpen teams nieuwe manieren van samenwerken te verkennen. We helpen hen om gebruik te maken van hun creatieve, in-het-moment en ontdekkingsgerichte vaardigheden en capaciteiten. Hierdoor wordt het vermogen bevorderd om 'vooruit te leren' waardoor men tot de kern kan komen van wat nodig is om de volgende stap te zetten.

Je kan bij Dialogisch terecht voor:

Vragen over onze coachingstrajecten op maat? Contacteer ons gerust via info@dialogisch.be

Kmo-portefeuille

Dialogisch is geregistreerd dienstverlener voor de kmo-portefeuille. Dit betekent dat je als KMO een subsidie kan ontvangen voor de diensten die we aanbieden op het vlak van advies, opleiding en coaching. Ben je de zaakvoerder van een KMO (kleine of middelgrote onderneming), beoefenaar van een vrij beroep of ben je zelfstandige of zelfstandige in bijberoep, dan kom je ook in aanmerking voor de kmo-portefeuille.
Ons erkenningsnummer voor opleiding is DV.O225337
Ons erkenningsnummer voor advies is DV.A225338

Meer weten?

Bij ons kan je rekenen op zorg en kwaliteit.

https://www.dialogisch.be/wp-content/uploads/2018/07/PCC_Logo-300x78.jpg
https://www.dialogisch.be/wp-content/uploads/2018/07/KMO_logo-300x78.jpg
https://www.dialogisch.be/wp-content/uploads/2018/07/loopbaan-300x78.jpg