“Once employees feel challenged, invigorated and productive, their efforts will naturally translate into profit and growth for the organization.”

– Richard Semler

Weet je dat er meer te halen is uit je organisatie?
Vermoed je dat het volledige potentieel niet wordt benut?
Merk je in de cijfers dat het ziekteverzuim stijgt?
Voel je dat (sommige) medewerkers minder betrokken zijn?

Er wordt vandaag de dag veel gevraagd van organisaties en van de werknemers van organisaties. Of je nu een eenmanszaak bent, een kleine KMO bent of een grotere organisatie.

De veranderende context waarin we leven en werken vraagt om veerkracht en wendbaarheid. Dit is één van de eigenschappen die het verschil zal maken tussen een stagnerende organisatie of een groeiende organisatie. Daarnaast is het belangrijk om als organisatie in contact te blijven met de “waarom” van de organisatie. Waarom doe je wat je doet? Wat is de essentie van de organisatie? Wat is de drijvende kracht van de organisatie?

Bij Dialogisch helpen we gezonde, duurzame en veerkrachtige bedrijven te creëren die kunnen groeien in de complexe wereld van vandaag. Wij vertrekken we vanuit de essentie van de organisatie en helpen deze terug adem in te blazen. Pas als de essentie (of de “why”) ademt doorheen de organisatie, zullen andere processen samenhangend reageren. We noemen dit systeemcoherentie. Wij ervaren dat organisaties die hun essentie “ademen” en die doen wie ze zijn, minder ziekteverzuim ervaren, betere resultaten krijgen en hun medewerkers meer geluk en veerkracht ervaren. Omdat alles simultaan loopt.

Wij begeleiden organisaties via opleiding, coaching en consultancy. We bekijken samen wat nodig is om beweging te brengen. Vanuit de huidige situatie of vraagstelling.

Voorbeelden van trajecten die hier deel van uit kunnen maken:

Contacteer ons voor een vrijblijvend gesprek. We komen graag  luisteren en meedenken.

Kmo-portefeuille

Dialogisch is geregistreerd dienstverlener voor de kmo-portefeuille. Dit betekent dat je als KMO een subsidie kan ontvangen voor de diensten die we aanbieden op het vlak van advies, opleiding en coaching. Ben je de zaakvoerder van een KMO (kleine of middelgrote onderneming), beoefenaar van een vrij beroep of ben je zelfstandige of zelfstandige in bijberoep, dan kom je ook in aanmerking voor de kmo-portefeuille.
Ons erkenningsnummer voor opleiding is DV.O225337
Ons erkenningsnummer voor advies is DV.A225338

Meer weten?

Bij ons kan je rekenen op zorg en kwaliteit.

Logo kmo-portefeuille
WSE Kwaliteitsregistratie
Logo VDAB-loopbaancheques