Loopbaancoaching in Lokeren

Jobcoach Kim Peeters

Welkom!

Hallo, ik ben Kim Peeters

Als warme en betrokken HR-partner en loopbaanbegeleider uit de buurt van Lokeren, breng ik een schat aan ervaring mee uit zowel grote als kleine bedrijven. Mijn betrokkenheid kenmerkt niet alleen mijn professionele leven, maar strekt zich ook uit tot mijn rol als moeder, vriendin en collega. Mijn missie is om mensen en organisaties te begeleiden naar hun volle potentieel, waarbij ik niet schuw om moeilijke onderwerpen bespreekbaar te maken en vastzittende situaties in beweging te brengen, zodat we gezamenlijk tot effectieve oplossingen kunnen komen.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Ik vind het fijn om je de ruimte te geven om even stil te staan en tot rust te komen, zodat we vervolgens samen in actie kunnen komen op weg naar jouw doelen.

Binnen mijn coachingpraktijk richt ik me graag op diverse thema’s, waaronder het zoeken naar je eigen identiteit, het ontwikkelen van persoonlijk bewustzijn en leiderschap, het beter omgaan met stress, het (her)vinden van evenwicht tussen werk en privé, het maken van loopbaankeuzes en eventuele loopbaanswitches.

Wat mij echt blij maakt, is het kunnen geven van oprechte aandacht en belangstelling aan mijn coachees en klanten. Samen gaan we dan op weg naar een gezamenlijk doel, waarbij ik je graag ondersteun en begeleid.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • Zelfstandig HR partner en coach sinds 2017
 • Meer dan 20 jaar HR ervaring bij Indaver en Multi Engineering (in dienstverband) en bij verschillende KMO’s in diverse sectoren als zelfstandige
 • 4 jaar praktijk- en projectbegeleider binnen de opleiding Sociaal Werk Personeelswerk aan Odisee Brussel

Opleidingen

 • Bachelor sociaal werk Personeelswerk (KdG Antwerpen)
 • Executive programma HRM (Ehsal management school)
 • Gecertifieerd coach “Inspirerend coachen” door Center for self management van Jef Clement
 • Loopbaancoach en stress en burn-outcoach bij Annita Rogier (HRD academy)
 • Krachtgericht coachen bij Fred Korthagen
 • Systemisch coachen bij Jan Ardui en Philippe Bailleur (HRD Academy)

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding
 • Stresscoaching
 • Systemisch coach
 • Zoeken naar eigen identiteit en persoonlijke waarden
 • Persoonlijk bewustzijn en (zelf)leiderschap
 • Evenwicht privé-werk (terug)vinden

Zij volgden al jobcoaching in Lokeren

Wat anderen zeggen over Kim Peeters

"Kim gaf me van bij ons eerste gesprek een warm gevoel en stelde me gerust dat “zoekend zijn” perfect oké is. Doorheen de sessies ben ik mezelf een paar keer tegengekomen, wat er voor zorgde dat ik me voor nieuwe uitdagingen durfde openstellen.  Dankzij de loopbaanbegeleiding ben ik durven springen in een nieuw avontuur en ik raad iedereen dan ook aan om loopbaanbegeleiding te volgen. Ik heb weer volop zin in het leven en geniet nu weer van elke (werk)dag.”
L. De Wolf
"Het verschil voor en na de loopbaancoaching is gigantisch. Ik blik terug op verrijkende sessies loopbaanbegeleiding: ik kreeg inzicht in wie ik ben, wat ik kan en wat ik wil. Aan de hand van diepgaande gesprekken en denkvragen voor thuis lukte het me om concrete stappen te zetten. Het verschil tussen toen en nu is gigantisch. Ik waardeer vooral de warmte, oprechtheid en echtheid van Kim. Zij geeft het vertrouwen dat nodig is om jezelf als coachee te tonen en een begeleiding bijgevolg doeltreffend te maken."
N. De Boeck
Loopbaanbegeleider Kim Peeters in haar vrije tijd

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Ik vind het heerlijk om tijd vrij te maken en aandacht te schenken aan mensen, zowel op het werk als in mijn privéleven. Het vervult me met geluk om anderen te leren kennen, hen te waarderen en hen aan te moedigen om stappen te zetten die bij hen passen en die hun geluk vergroten.

Als moeder van drie zonen geniet ik enorm van quality time met mijn gezin, zowel wanneer we allemaal samen zijn als wanneer we individueel tijd doorbrengen. Daarnaast kan ik enorm genieten van lekker eten, werken in de tuin, wandelen met vrienden of vriendinnen en af en toe wat tijd voor mezelf nemen om te ontspannen met een goed boek.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Lokeren volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Lokeren

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online