Loopbaancoaching in Sint-Truiden

Jobcoach Kaatje Verlinden

Welkom!

Hallo, ik ben Kaatje Verlinden

Ik werk als loopbaanbegeleider in de omgeving van Sint-Truiden. Naast mijn professionele rol ben ik ook moeder van twee fantastische jongens, een creatieve geest en een oprechte zinzoeker. Mijn missie is om jou te begeleiden naar een werkplek waar je volledig tot je recht komt en een baan waar je voldoening en energie uit haalt. Daarnaast richt ik me ook op het omgaan met stress en hoogsensitiviteit, omdat ik geloof dat deze aspecten essentieel zijn voor een gebalanceerd en vervullend professioneel leven.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Het leven kan behoorlijk uitdagend zijn, met zijn ups en downs. Het is normaal dat we ons niet elke dag op ons best voelen. Maar soms zijn er zaken die blijven knagen, schuren of gewoon ondraaglijk worden. In dat geval is het de moeite waard om verder te kijken, want er is altijd een andere mogelijkheid. Ik nodig je graag uit om te verkennen, te experimenteren en nieuwe ervaringen op te doen. Deze nieuwe sensaties kunnen inzichten bieden die je helpen een pad te kiezen dat op dit moment het beste bij jou past.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 15 jaar als HR/Change consultant
 • Voorname focus op competentie- en talentmanagement, gedragsverandering en persoonlijke begeleiding
 • Change Capability advisor en Prosci Executive Instructor

Opleidingen

 • Communicatiebeheer (BA) & Psychologie (BSc)
 • Certified Personal Coach
 • Hartcoherentiecoach
 • Rouw- en verliesbegeleider
 • Palliatieve zorgen

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding
 • Hartcoherentie
 • Stresscoaching
 • (Zelf)leiderschap
 • Hoogsensitiviteit (HSP)
 • Verbindende communicatie

Zij volgden al jobcoaching in Sint-Truiden

Wat anderen zeggen over Kaatje Verlinden

"Kaatje is erg sterk en snel in het stellen van de juiste vragen. Haar erg brede opleiding zorgt ervoor dat ze ruim kan kaderen. Haar werk hangt niet af van een eenzijdig of al te beperkend kader. Een sterk inlevingsvermogen en een down-to-earth-aanpak zorgen ervoor dat ze snel en effectief veranderingsprocessen kan initiëren en mensen daarin kan meenemen."
Karel Moons
"Kaatje heeft sterke interpersoonlijke vaardigheden en toont zich sterk in het verbinden met anderen. Ze vindt een goede balans tussen coachen, ondersteunen én triggeren, in vraag stellen, verschillende perspectieven aanreiken. Kaatje kan zorgen voor een 'fresh touch' in een team met haar open en optimistische houding alsook haar out of the box denken."
Veronique Marcelis
"Ik ben overtuigd van de professionele en menselijke aanpak van Kaatje. Ze legt de focus op de juiste (pijn)punten, maakt schitterende analyses en heeft de juiste inzichten. Ze blijft rust en vertrouwen uitstralen in soms delicate situaties/boodschappen. Ze slaagt erin om de aandacht terug te brengen indien er afgeweken wordt of indien er teveel vanuit het gevoel/subjectiviteit gewerkt wordt. Dit alles op een kordate, duidelijke manier, maar toch met de juiste zachtheid en glimlach. Een heel moeilijk evenwicht die Kaatje meester is. Het was een plezier om samen te werken."
Frank Guillierme

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

“Koffie of thee?” Dat is meestal een van de eerste vragen die ik je zou stellen als je bij mij binnenkomt. Zelf ben ik een gepassioneerde koffieliefhebber en geniet ik ervan om latte art te maken. Gezelligheid geeft me energie, en in mijn vrije tijd lees ik graag een goed boek of schilder ik vogels ter ontspanning. Binnen mijn praktijk maak ik ook gebruik van technieken uit de creatieve kunsttherapie. Het is niet verplicht, maar het staat open als je geïnteresseerd bent.

Heb je zin om langs te komen? Je bent van harte welkom!

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Loopbaanbegeleiding in Sint-Truiden volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige jobcoaching in Sint-Truiden

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent welkom in mijn praktijk of online