Online loopbaancoaching

Online jobcoach Sandra

Welkom!

Hallo, ik ben Sandra Peeters

Ik ben ervaren coach met roots in Oostende en Antwerpen, maar ik woon nu in Zweden en bied online loopbaanbegeleiding aan. Droom je van een totaal ander leven? Sta je voor een moeilijke keuze? Ik kan jou helpen om te ontdekken welke toekomst er voor jou is weggelegd. Ik heb me de laatste jaren verdiept in de (peri)menopauze en werken na een hersenletsel.

Hoe kan ik je helpen?

Leer me beter kennen

Als je voor een grote verandering staat, dan begeleid ik jou graag als coach. Samen onderzoeken we welke pistes voor jou mogelijk zijn en wat het beste bij jou past.

Omdat ik zelf ondernemer ben, ben ik voor zaakvoerders en bedrijfsleiders een begripvol klankbord.

Nadat ik in 2021 een hersenletsel opliep (lees meer in mijn blog), verhuisde ik naar een prachtig domein in Zweden en leid ik een heel ander leven, in en met de natuur. Sindsdien begeleid ik ook personen met een hersenletsel, die terug of beter aan het werk willen.

De (peri)menopauze kwam tijdens het coachen op mijn pad, een thema waar ik mij met veel enthousiasme in heb verdiept. Ik vind het erg verrijkend om vrouwen in deze levensfase te mogen begeleiden.

Mijn reis als loopbaancoach

Professionele ervaring

 • 30 jaar als HR Manager en Consultant, waarvan 15 jaar als ondernemer
 • 20 jaar actief als coach
 • Auteur van het boek “Conflictbemiddeling op het werk” (Die Keure)

Opleidingen

 • Master vertalen
 • Conflictbemiddelaar in sociale en familiale zaken
 • Business Coach (verschillende opleidingen)
 • Transformational Presence Coach

Specialisaties

 • Loopbaanbegeleiding
 • Coaching van ondernemers en bedrijfsleiders
 • Loopbaancoaching tijdens de (peri)menopauze
 • Terug aan het werk na een hersenletsel

Zij volgden al online loopbaancoaching

Wat anderen zeggen over Sandra Peeters

"Sandra is duidelijk en recht door zee. Ze heeft niet alleen het team maar ook ons als management team de spiegel voorgehouden en ons voor keuzes gesteld. Certimed heeft nauw samengewerkt met Sandra in het kader van een teamtraject. Een flinke opdracht die we met haar hulp tot een goed einde hebben weten te brengen. ​Ik was erg onder de indruk van haar professionaliteit, de duidelijkheid, de resultaatgerichtheid en het vinden van de perfecte balans tussen de aandacht voor het individu en de organisatie.​ Daarmee heeft ze ons als organisatie zeker een stap vooruit helpen zetten."
Bart Teuwen | Algemeen Directeur Certimed
"Ik ben dankzij Sandra niet alleen professioneel maar zeker ook persoonlijk gegroeid en ben haar hiervoor zeer dankbaar. Sandra heeft binnen ons bedrijf een aantal trajecten opgezet. Een van de meest leerrijke trajecten voor mij, was haar begeleiding en coaching om mij klaar te stomen voor de rol van HR Business Partner.​ Sandra is een natuurtalent in coaching en soft skills trainingen met enorm veel flair, passie en drive. Ik hoop in de toekomst zeker nog te kunnen genieten van haar inspirerende begeleiding."
Julie Susanne | HR Business Partner – BDMyShopi
"Het is zeer indrukwekkend om te zien hoe Sandra met enkele vragen het echte probleem kan ontdekken. Ze graaft onder de ijsberg om het effectieve probleem naar boven te brengen. Ze confronteert, maar doet dat met een empathische omkadering."
Tom Bonneux | Zaakvoerder Atmosafe
Sandra in Zweden

Waar ik energie van krijg?

Een kijkje in mijn wereld

Coachen vind ik zo’n dankbare job! Ik geniet ervan om samen te werken met mensen die de moed hebben om alles in vraag te stellen en mij hun dromen toevertrouwen. Om dan stap voor stap dat toekomstbeeld helder te krijgen en een echte verandering in gang te zetten.

Het leven in en met de natuur in Zweden zorgt voor zoveel rust en focus. Als ik dat gevoel kan delen met mijn cliënten, dan loop ik op wolkjes.

Gratis en vrijblijvend kennismaken?

Ben je klaar voor nieuwe inzichten in je loopbaan? Vul het formulier in en ik neem binnen de week contact met je op voor een gratis kennismakingsgesprek.

Online loopbaanbegeleiding volgen?

Zo verloopt het traject

 1. We starten met een gratis kennismakingsgesprek waarin je al je vragen kan stellen en ik je uitleg hoe ik te werk ga.
 2. Voel je een klik? Dan plannen we de het eerste coachgesprek in. Ik werk altijd op maat en in samenspraak met jou. Gemiddeld duurt een traject loopbaanbegeleiding 4 tot 12 weken. We volgen jouw tempo. Het kan trager of sneller gaan naargelang jouw behoeften en noden.
 3. Het resultaat van onze gesprekken? Heldere inzichten over wie je bent en wat je wil, het zelfvertrouwen om werk te maken van jouw versie 2.0 én een concreet plan richting meer werkgeluk.
Loopbaancheques van de VDAB

Voordelige online jobcoaching

Ontdek de loopbaancheques van VDAB

Omdat Dialogisch door de VDAB erkend is als loopbaancentrum, kan je bij onze loopbaancoaches de VDAB-loopbaancheques gebruiken. Voor 7 uur loopbaancoaching betaal je dan € 90. Niet slecht voor zo’n kostbaar traject, toch?

Je bent online welkom!